fbpx

Det finns killar men det finns bara 1 Tord Bonté

Tord Bonté har varit med sedan Krutcupens första race i Norrtälje de såg ut ungefär såhär. FILM
Men det stora med Tord är hans stora hjärta för ungdom och tjejer inom bilsport.Inför 2022 toppar Tord teamet som kör i B Klassen med deras fina Golf. Jenny Lidén och tord son Marcus som har kört närmare 20,000 varv runt diverse racingbanor. Jenny började karriären i Krutcupen tog klivet senare till NSHC och nu gör en full satsning i Svenska Öppna Mästerskapet. Tack för alla hundratals race ihop Tord vi hoppas på 100 till.

Formel 1 och Indy Intresserad ?  Prenumerera på denna kanal Forza Motorsport riktigt bra. https://www.youtube.com/channel/UCbYMOssszI_0gK9SijZ68qg

Ännu en videokreatör är intagen i Mediateamet denna gång duktiga Fredde på

Prenumerera gärna KLICKA

Fredde kommer till premiärhelgen 9-10 April vilket gläder oss mycket över att kunna skapa bra mediaklipp och bilder. Vi har redan tidigare gått ut med att Livesända från Mantorp och kommer varje timme med start 10,11,12 osv sända från VIP logen på Mantorp och söker nu samverkanspartners som vill vara med i denna tv sändning. Har du sponsorer eller likande så välkommen att vara med för en blygsam avgift för att skapa en bra livesändning med 1000 tals tittare.

Team OTR Nytt team med Tomas Andersson som gjorde den resan som vi så gärna pratar om.  Debuterade i höstas på Krutcupen Linköping med denna bil som nu fått kärlek under vintern och kommer ut som en duktig kandidat i klass 4 C. Vi vill även lyfta på hjälmen till team R&R som är fina ambassadörer och berättade om det vi gör och brinner för. Team nummer 34 välkommen till STEC 2022.  Hela listan nedan

John Wildcat och Pökerz vad har detta med STEC att göra 2022 ?  Mer info kommer men missa inte Linköping Motorfestival 7-8 Maj  och detta ligger i vår satsning med Race weekend , publik , och glädje. Känner du företag eller utställnings intresserade som vill boozta företagets tjänster och produkter så tveka inte. kontakta stec@stec.se för samverkan skapar gemensam framgång

Välkomna att testa på Mantorp den 6 april 2022 perfekt inför SM premiären 2022.
Curbs Event/Fillebaxter har hyrt banan på Mantorp Park aktuell dag och erbjuder nu alla långlopps team att testa sina bilar.Det är en utmärkt möjlighet för ”shake down” av vinterns alla aktiviteter innan första tävling.
Intresseanmälan och eventuella frågor ställs till n.nyblaeus@telia.com så snart som möjligt!
Princip först till kvarn gäller!
Väl mött – säsongen 2022!
Ukraina påverkar oss alla och vi från STEC vill naturligtvis ställa oss och fördöma detta handlande av Putin och Ryssland. Vi som liten motororganisation kan inte skapa enorm skillnad men vi kan i alla fall öppet skriva att detta är förkastligt .  Ryssland åk hem och lämna Ukraina omedelbart. 
Vi har ju tidigare skrivet om Masi och nu är det officiellt öppet och STEC tycker detta är bedrövligt agerat både innan , under , efter finalen i Formel 1 och vi vill presentera ”STEC” Modellen ännu en gång som nu Formel 1 verkar ha tagit åt sig.  Som vi började med redan 2021.   Vi sökte inför säsongen kompetens i tävlingsledningen och fann Björn , Lasse , Thomas Från Småland , Västmanland och Norrbotten.

Samtliga 3 mycket kompetenta killar med mycket bred bilsportkompetens och vi sökte just styrkan i att vara fler som kan se , analysera , och diskutera fram även om det ofta skall vara snabba beslut. Men att inte lägga allt ansvar på 1 människa var det vi strävade efter. Sverige är ett ibland onödigt långt land och att som Thomas åka från Haparanda visar enormt stort engagemang för bilsport och STEC.Vi söker nu fler som vill vara med under arrangemangen för nu kommer det behövas stärkas upp i bla Entré och arrangemangskordinator. men även roller som Racingmorfar , Licensutbildare , tekniker , runners , spotters är sådana som vi söker med lång erfarenhet eller nya som vill in i denna cirkus som bilsporten innebär. hör av er på stec telefonen 018-265 06 41.

Nästa nummer innehåller som alltid första numret i månaden ett regelnummer 

Läs gärna vid tillfälle de gamla bloggarna på KLICKA   

Vi vill önska dig och teamet en riktigt bra vecka och nästa blog då är vi inne i Mars !! Ser det ut så här i ditt garage? Så är det dags att börja höja sakta tempot. Dela gärna bloggen till teamet och på sociala medier.

Bilden lånad av KR-Racing garage från Kristinehamn som meddelar att i Värmland lyser alltid solen men nu får nog flitens lampa lysa i garaget..  Kämpa på killar vi ses 9-10 April…