fbpx

Inför 28 Maj så tickar dagarna ner på hemsidan  Vädret ser ut att kunna bli riktigt vackert. enligt SMHI Förutsättningar för en riktigt bra racing helg finns.

  • STEC SM Racing Riktigt fin racing med Sveriges främsta team i 2,4,6 Timmars Långlopp.
  • SBF har deltävling 2 i Svenska Mästerskapet i Bilstereo . grymma bilar och fina människor.
  • Scumball Sweden har organiserad bilträff samt flera märkesklubbar som JDM Uppsala /Gävleborg osv
  • Gokart körning kommer finnas för det som vill gasa
  • Trackday kommer ordnas i lunchuppehåll för vem som helst som vill köra på racingbanan.
  • Fordonsuppvisning med bla Drifting , V-8 och Epa,A-traktorer .

Som arrangör känns det bra att kunna erbjuda detta smörgåsbord som går under samlingsnamnet                Tierp Motorfestival  Nu kommer naturligtvis tankarna och det nästan evigt ständiga frågan BILJETTER !!

Här har Bilsportens enligt mig totalt havererat för det har blivit 2 dåliga läger.

Antingen gör man som arrangör ta rejält betalt https://www.dragracingeurope.eu/events/                                    Eller så skapar man ett segment där man skippar all form av entré och låter förarna betala alla kostnader.  STEC vill finna en mellanväg i denna fråga.  genom att göra så här

  • Mantorp Premiären med fri Entré för att fans osv ska kunna få ett intresse för serien direkt på vårkanten. Och där kan fansen verkligen komma nära och se team och bilarna för det går ju knappt att se racet om man inte vill gå hela vägen bort till Pariskurvan för att finna en sittplats..
  • Subventionerade biljettpris som skall följa ett pris som en biobiljett = 150 kr  Det ska kännas ”Billigt” och inte vara kostnaden som sådan som gör att man inte går och tittar på brorsan , kompisen, eller grannen som ska tävla i STEC och de biljetterna köper man här. Klicka . Sen har vi den publika delen för den som inte har ngt direkt kompisband med förarna, Men vill besöka en bana i toppskick och se bra racing och denna publik köper sin biljett genom att klicka . Genom denna modell kan vi även se vilka team som arbetar aktivt genom att skapa biljett försäljning för detta skulle vara den bästa av världar att kunna erbjuda teamet startavgift Noll kronor. Men vi kan säga att det är en bit kvar dit.   Just nu leder team 177 Racing ”försäljningsligan” med 5 sålda biljetter senast på Linköping.

Detta är ett sätt att inom STEC hjälpa varandra för det handlar hela tiden om att skapa win-win situationer. För det är tufft nu för alla förare,arrangör,funktionär och kan vi inte skapa en samsyn för detta och en samverkan så kommer det inte bli enklare.  Har du en tanke på hur detta med biljettförsäljning ska kunna drivas på ett annat sätt så tveka inte att ringa mig på 070-798 23 78.

Porsche Ring i Pärnu 

Klicka Visit Pärnu

Klicka Banans hemsida

STEC var och kikade åter igen på denna bana och tankarna är att under hösten göra ett event 10 eller 17 September så detta är nu enbart en kort teaser och planeringsarbetet har startat. Vill du hänga med och ta rygg på detta så kontakta Hasse för bollande av tankar osv.

Denna helg är det viktiga www.krutcupen.se 

  • 21 Juli Sala
  • 22 Juli Kungshamn

Välkommen att vara med och gasa på det enklaste sättet som vi kan skapa. Hyrbilar finns osv.

Filmen från senast..

Låt oss nu kunna skapa en bra weekend 28-29 Maj  Boende finns för husbilar , tält , hotell ,  El bokar du som vanligt.  Vi skickar ut bloggen nu så får du den i god tid Tack för du är en del av STEC för med samverkan kan vi skapa framgång.

..