fbpx

STEC Bloggen första veckan i september 

24-25 September  Vi ska försöka satsa rejält inför sista racet 2022 på Tierp Arena som vi gillar då detta verkligen är publikens bana,  www.tierpmotorfestival.se kommer vi köra under så där bokar du biljetterna eller direkt på vår egna kanal KLICKA  Som går bra.

Vi hade ett trevligt besök senast på Tierp i form av Johan Lindblad som är en Stockholms baserad förare som varit nere och köpt en Volvo S 40 .Johan är ambitiös och kom för att provköra bilen då den var nyinköpt men han är ensam. Johan vill gärna vara en STEC förare i ett team inför 2023. Vi kommer nu skapa en omröstning på Facebook med inriktning att finna förare som söker team och team som söker förare. Någon form av matchning för racingförare. Sen hur ni gör upp lösningarna är självklart upp till er själva.

Team R&R anmälde sig till Gotland i veckan vilket är kul att framförhållningen ligger framöver och välkommen till denna fantastiska bana.

15 Oktober för att fortsätta gå handlingarna i förhand men jättekul att fler nu börjar boka sig inför After race banketten  Det är ju så att saker måste planeras så att vi har en deadline på denna 11 Oktober sen är det slut.

Ser du något i denna bild?   Själv ser jag flera saker som fina Porschar från Carrera cup men jag ser även Teknikens Värld på varje bil. 2023 är målet att kunna hålla kostnaderna nere genom företagssamverkan Tipsa gärna. https://stec.se/sponsorer/

Stark Team inom STEC både på och utanför banan

Nu planerar vi för STEC Funktionärer och även för dem profilera upp sig snyggt inför 2023. Vill du ha reklam på STEC funktionärerna så hojta till.  stec@stec.se

 

Vi ser att en annan bilsport serie som har liknande namn som STEC nu ska ändra i resultat tabellen? Premiären kördes i Sollefteå med Tjuvstart som först delades ut. Sen överklagas den och det blev ingen tjuvstart. Men nu i September ändrar sig SBF och det är tjuvstart på Hugo Nermans.  Låter det snurrigt ?  Då är det det nog ännu värre att Robert Dahlgren blir diskad för otillåten bil ?  Men det kanske smutsigaste i detta som inte de flesta har koll på är vilka som sitter med i SBF Racing utskott!   Vill du läsa mer om detta så Klicka 

Från STEC väljer vi att inte berätta mer om detta men vill du veta så ring 070-798 23 78 Men vi kan avsluta denna tråkiga historia är att detta kan aldrig ske inom STEC.  Resultatet bestäms på banan inte i styrelserummen månader efter målgång.  Det kanske inte är det bästa men så jobbar vi.

 

Vill du sätta dig in hur pakistanier skapar nya bromsbelägg? Nu önskar vi dig och teamet en riktigt bra helg.