fbpx

Ny spännande vecka och hoppas helgen varit bra och har du semester så önskar vi att solen skiner på dig. Solen skiner inte på FIA speciellt mycket. Sattyget att stänga av en personlig idol som är Mats Öhman har inte kännts bra.

Protesterna har varit högljudda på sociala medier och vi från stec kan bara beklaga. Motorsport Värmlands så annars lugna Mia tar till och med Svärorden och då har det gått långt. Klicka

För mig privat som träffat mats på flera tävlingar kommder du alltid vara en fantastisk förebild.

Det har tisslats och tasslats i racing korridorerna men för att du ska få läsa om detta samarbete så väljer vi att redan nu släppa nyheten i stec bloggen. C1 Nordic Racing Hemsida https://c1nordic.se/ Detta samarbete kom upp efter stec gick ut med att arbeta mycket aktivt mot fusket inom bilsporten för några veckor sedan.

Sen gick det fort och redan nu är 2 provtävlingar inlagda i den fantastisk populära serien i England , tyskland , belgien osv C1 Racing.  Stec har även köpt en bil som vi nu önskar söka pionjärer som gästförare. Priset är låga 5000 kr per tävling och då ingår 2×30 minuter körtid. Läs gärna mer på hemsidan om C1 Nordic racing som stec kommer samverka med på Våler och Gotland Ring. Detta med enhets motorer har vi ju arbetat med tidigare med Legend bilarna men vi gillar ju endurance och denna klass ser vi som hand i handsken trots motorsvaga bilar är de vansinnigt kul att köra. Tack alla ni som har jobbat för att skapa detta.

Hur många varv behöver du innan du känner Gotland Ring. Nu har du chansen att följa med på en track och Time-Attack dag den 10 Augusti i samband med Gotland Motorfestival kommer stec ordna med tidtagning och en perfekt träning inför höstens 1000 kilometer tävling 28 September. Rabatt på färjan och bra boende avtal finns nu spikat så varmt välkommen så tar vi färjan över till Gotland.

Vill du göra något vansinnigt kul så åk den 13 Juli till västkustens pärla Sotenäs och kör Krutcupen. Alla stec team har 500 kr rabatt läs mer på www.krutcupen.se Sveriges enklaste och för många den roligaste bilsporten.

Nu under semestern får vi många semestersvar på E-mail när vi skickar ut dessa bloggar. Men se till att dina gasglada vänner får mailen så dela på sociala medier osv.

Nu önskar vi dig en fantastisk dag och tack för du tog dig tid att läsa stec bloggen.