fbpx

Klubbversamhet

Vi hjälper även andra med lyckade bilevent samverkan är det bästa sättet att nå målet.

www.stec.se är inte enbart Sveriges största arrangör inom Svensk Endurance . Vi är också ledande på att hjälpa andra arrangörer till bra säker bilsport och nu laddar vi för att hjälpa er.

Vad är de viktigaste produkterna i ett arrangemang.

1 Säkerheten Vi slår oss för bröstet och säger att vi har ett av Sveriges ledande rescue team med Räddningsbil
som har Klipputrustning , brandsläckare , och framför allt duktiga brandmän med lång erfarenhet av just trafikskador

2 Räddningsbil med samverkan med Akutus  är en fd ambulans som har allt som kan behövas från ett plåster till nackfixeringsutrustning
Räddningsbår och åter igen framför allt Sjuksköterska / Läkare / Akutsjukvårdare med vana från trafikolyckor då vi resonerar att spelar ingen roll hur många hjärtstartare vi har om vi inte kan hantera dem STEC har 3 stycken hjärtstartare för att kunna i nödsituation kunna hjälpa våra förare.

3 Miljö är något som vi inom bilsport är väldigt duktiga på. Vi arbetar med flera olika Oljeuppsugnings företag vi har dcb mätare som kollar ljudet. Alla team har miljömattor och detta vill vi ska genomsyra även ert evenemang och vi är här för att hjälpa er istället för att komma med pekpinnar.

4 Funktionärer Vi har som vad vi vet Sveriges enda system som vi säljer eller hyr ut som täcker alla Sveriges banor med lampsystem som styrs från kontroll rum eller tävlingstorn. Ni kan alltså med en knapptryck reglera posteringarna med blinkande lampor istället för klassiska flaggor som syns mycket sämre även detta för att förarna ska kunna få maximal möjlighet att få information om Gul rött blått osv mycket smidigt och framför allt väldigt mindre funktionärskrävande.

5 Tidtagning STEC vet hur det funkar kalla det trackday konbana eller vad som helst som förare vill du kunna jämföra dina egna varvtider. STEC använder det absolut senaste Orbit 5 med MyLaps för att kunna säkerhetsställa resultat och vi har även RFID tidtagning som även det ger varvtid på 1000 delen och som kräver en enklare transpondrar som vi både kan hyra ut eller sälja.  Vi har även för rally , sprintlopp , Enkel Bilsport , drag-racing etc  Vi löser det mesta. 

6 Motortävlingsförsäkring STEC har med försäkringsbolag kunnat teckna detta som är otroligt viktigt om olyckan är framme att alla förare och tredje man är försäkrade. STEC kan ordna både förarutbildning och licenskort oavsett om det är för 1 dag eller ett år. Motortävlingsförsäkring är även ett lagstadgad krav för att arrangera en tävling.

7 Foodcourt vip badgar reklamprodukter VIP tält vi skräddar syr helt efter era önskemål och vi har kontakt med flera banägare för att kunna köra hel eller halvdagar inför säsongen

Märkesklubbar , tävlingsarrangörer , banägare sök upp kontakt med oss inom STEC för bilsporten är på en rejäl frammarsch och tillsammans med bra relationer och evenemang kan vi möta efterfrågan.

.

Mobile Flag Light

Mobile Flag Light är ett system där man placerar en s.k. LED-puck inne i bilen, på MC’n eller karten och som kontrolleras från race control och visar grönt, vitt eller rött (vitt istället för gult för tydligare skillnad mot grönt). Systemet är lämpligt för träning, trackdays, långlopp etc., 

Puckarna är 70 mm i diameter, ljusstarka, vattentäta och drivs av tre AAA-batterier. Lämplig placering är med en mobiltelefonhållare för vindrutan, dubbelhäftande tejp eller liknande. 

Räckvidden för sändaren är över 1000 meter (fri sikt) och ett obegränsat antal puckar kan styras från en kontrollenhet. Finns för omgående leverans.  

Perfekt system för ökad säkerhet på många olika former av bilsport där man vill att samtliga förare och depåpersonal skall få blixtsnabb information om att det är ”Gul” flagg på banan.  STEC kan hyra ut systemet med personal eller köp komplett paket för er verksamhet. 

Kontakt stec@stec.se

Telefon 070-798 23 78

Licens/Försäkring lösningar kan vi naturligtvis hjälpa er med.  Vår ambition är att vara er behjälplig hela vägen inför , under , efter tävling/träningsdagen.  Samverkan skapar framgång.