fbpx

Elmia mässan Detta är ett viktigt forum för alla seriösa inom branschen ! Klicka Vill du komma och besöka oss eller rent av vara med och promota STEC under en dag så är du välkommen.  Vi står i stora B Hallen och kommer vara svåra att missa. 80 kvadrat mässmonter betyder naturligtvis en stor satsning och 3-4 bilar kommer vara med under dessa dagar.

Alla som kommer till montern kommer ha en chans att vinna medåkning på Linköping 7 Maj. under Lunchpausen.

Telefonen ringer 018 265 06 41 till STEC och i princip är det lovordade samtal och även samverkans samtal att stödja serien på olika sätt. https://www.scantra.se/produkter/ kommer bli en bra samverkanspartner

Nu ligger länken öppen till anmälan till deltävling 2 den 7 Maj på Linköping. Klicka

ANMÄLAN

Vi ser gärna att du anmäler teamet på denna länk för det gör allt lättare för oss. med planering startlistor etc. Gärna även mat beställningar direkt så erhåller du matbiljetter till teamet och det går betydligt smidigare än att varje kaffedrickare skall stå och swisha i kön.  ”Har du matbiljetter så gå förbi kön ”  gäller tävlande team och funktionärer.

Media bilder från senaste helgen kommer finnas på denna facebook sida 

STEC  GT-OPEN för den som gillar sovmorgon ?? Vi fick ett trevligt samtal från en duktig förare idag som hyllade STEC som genialiska  även om vi inte hade tänkt i hans banor så var det ju enkelt att hålla masken och intyga att det var en av faktorerna till STEC-GT OPEN  Berömmet bestod av att killen är morgontrött på Lördag morgon efter en lång vecka. Nu hade han insett att han kan komma med sin bil till banan klockan 11,00 och starta 12,00 ställa bilen efter första timmen . Gå och äta lunch i lugn och ro, tanka , kolla igenom att allt är bra och sen köra 1 timme till mellan 16-17 prisutdelning och kunna lasta åka hem och nästan klara middagstiden med fru , familj , bjudningar.  STEC för morgontrötta kanske kan bli en slogan?.

https://videohive.net/item/auto-racing-code-60-flag/27733274    http://monoposto.co.uk/2017/04/code-60-warning-flag/

  STEC KOD 60 nu kommer denna spetsas till inför race 2.  Regeln är att när lampan inne för föraren synlig tänds vit/blå så skall farten sänkas till 60 km/h.  Vi pratar inte tvärnita utan släpp gasen och efter 5 sekunder motorbroms så skall farten ner till 60.  Detta kommer vi kontrollera med laser runt banan för sist var det många som höll ”höga 60”  och det finns naturligtvis en bra anledning till dessa 60 som handlar om säkerhet. Bestraffning för hög fart resulterar i stop& Go under 5 minuter som börjar räknas när bilen står inne i domarområdet.  Skylten ser ut så här tydlig med 60 i mitten.

7-8 Maj på www.linköpingsmotorfestival.se Sprid gärna detta för publik engagerar till bra tävlingar. och det blir så mycket roligare runt banorna. med bla SBF tävling https://www.facebook.com/Bilstereoforbundet

 

 

Helgens funktionär Nina från Kristinehamn.  Nina fick pokalen ”Marshal of the Day” och är en pokal som vil vill dela ut för att hylla hjältarna runt banan.

Prisutdelningen från i Söndags. (Prenumerera gärna) Njut av att se alla duktiga förare , team osv  https://www.youtube.com/watch?v=uP34aXAkqVQ

Detta med prisutdelningen direkt efter målgång var snyggt.  och kändes bra och det finns en viktig del i detta för att då kommer teknikerna kunna besikta bilarna som står kvar på ”banan”  resultatet kan ändras efterhand detta gav mersmak.  Nu laddar vi för 7 ,Maj så ni servar bilarna vi servar organisationen och tillsammans skapar vi bra tävlingar. …  Tack Mvh Hasse med arrangörsteamet.

OBS OBS Detta fungerade bra med lamporna men det var flera som vi inte fick tillbaka (sitter kvar i din bil) troligen stress. Men vi gör så här nu i framtiden att vi säljer dessa för 400 kr direkt på plats så slipper vi lämna in och lämna ut detta. Köp gärna 2 stycken om den ena skulle vara ngt problem med så har du dubbla puckar. Eller ha en inne i depån så vet du som teamchef direkt att det kanske är läge att byta förare , tanka  osv under gul flagg och code 60.  Vi tar med ett lass puckar till Sviestad och du tar med 400 kr så gör vi affär. känns det okey ?  för detta fungerade mycket bra på Mantorp som är den svåraste banan i STEC kalendern med storlek och kupering.

Vi önskar dig en riktigt glad påsk