fbpx

Kom med företaget och kör!

STEC har nu inför kommande säsong byggt upp ett stall med Audi TT  bilar som du som företag kan göra mycket varumärkessamarbeten.  Brand Alliances är populärt ord och detta handlar mycket just om att kunna finna synergier som ger alla inblandade en bra turbokraft. Sen att man kan ha kul med kunder och samverkanspartners är ju bonus.

Paket 1 Hyr en hel bil för ett race med all inklusive paket förarcoach  overaller hjälmar bilar allt finns på plats när ni kommer till banan.
Ni kan välja 1 race eller alla säsongens tävlingar

säsong  pris 5 tävlingar Mantorp , Linköping , Tierp Arena

Paket 2 Hyr 3-10 bilar och så har vi en heldag på en bana som passar er
Vi har kontakt med de flesta och kan boka lunchpaket  förarutbildning konferenskörning både på enkel och avancerad nivå.

Paket 3 Här skräddar syr vi en hel eller halvdag och inget är för litet eller för stort.

För mer diskussion om priser och tankar maila  så kommer vi fram till en bra lösning som passar er budget och vi ska göra allt för att maximera era önskemål.

Email stec@stec.se företagspriser + moms  och faktureras som utbildningspaket

Team  Privatförare hyrbilsteam Racing. 

Du kommer till banan  08:00 går direkt till teamtältet och börjar dagen med kaffe och Macka.
08:30 är du med som alla tävlande med på förarmötet med tävlingsledningen .  som går igenom denna dags specifika tävling.
09:00  går starten och antingen kör du eller någon av dina teamkamrater och nu är spänningen på topp.
11:00 förarbyte och snabb check är allt bra eller behövs någon service
11,30  Tankning och nytt förarbyte som skall gå snabbt för det är race.
12:00 Bilen körs direkt till depåtältet där service killarna kollar oljan bromsar går igenom bilen hur mår däcken, tempen, service etc.
Du går till Lunchtältet och tar något att fylla på förar glukos reserven.
13,30  Restart och racet startar om vi ska nå målet att både ta målflaggan och ligger vi bra till så siktar vi på podiet.
17:00 Checkflagg och antingen vinner vi som ett team eller förlorar vi som ett team inom racingen finns inga garantier.

Bilarna Audi TT som är pålitliga bilar för Endurance. Har full säkerhetsbur  stolar bälten  din personliga utrustning och du en del av detta team.

Priset för en säsong byggd på 6 förare allt ingår men kör man in i staket murar eller förstör bilen av oaktsamhet kostar det vad det kostar att laga bilen inför nästa tävling. 

Först betalda räknas som fullvärdig medlem i hyrbilsteamet och blir det för få förare så kommer vi kunna fylla ut teamet med hyrbilsförare som är med separata tävlingar men först och främst önskar vi helårslösningar i detta team. 5

Kan man inte vara med så ofta så kan du hoppa in på 1 tävling
Men detta blir i mån av plats och minst 7 dagar före tävling behöver din intresseanmälan på email stec@stec.se.  Pris per race 2500 30 minuter eller 4.995 för 60 minuter racing.  full säsong 30,000 7 race

 

8 + 10 =

Bilarna har alltid dubbla stolar för att kunna erbjuda medåkning under paus och är också mycket populärt inslag att bjuda era barn på några varv i racingbil även sponsorer kan vara kul att bjuda på en upplevelse.