fbpx

Kör Racing med STEC  

Välkommen vi ska hjälpa dig med bokning och information för att vara med dessa prova på dagar som passar både nya och etablerade förare som vill ha en fartfylld aktivitet. 

1 Välkommen 

När ni kommer anmäl er direkt i inskrivningen 

2 Nykterhet alla förare kommer få blåsa alkokontroll före körningen för allas säkerhet.  Svensexor , Möhippor tänk på detta vi släpper inte under några villkor ut berusade på banan. 

3 Utrustning finns på plats men kom gärna med skor som har en slät sula.  Har ni egen hjälm så använd den för den passar ert huvud bäst annars så finns det lånehjälmar.  Under all körning och medåkning råder hjälm på banan. 

4 Boka genom att uppge namn på förare , medåkare  Viktigt all bokning sker på email 

5 Tycker ni detta var kul berätta det för era vänner. Tycker ni vi ska ändra något berätta det för oss i STEC för detta ligger för oss varmt om hjärtat att kunna erbjuda dessa Racingpaket för att fler ska upptäcka bankörning på banorna och skapa fler racingförare. 

6  Prata gärna med oss om alla tänkbara frågor om vad det kostar att köra racing eller vad som krävs och regler mm.  STEC vill fler ska börja med detta fantastiska sport att köra racing,  STEC vill även slå hål på myterna om kostnader , säkerhet  för det finns som alltid olika grader av allt även inom Racing.   Du kan använda din egna bil eller hyra in dig i en STEC Racingbil.

 

Mantorp park                                                        Vägbeskrivning       

Linköping 

 Vägbeskrivning 

 

 

 

 

 

Prova på körning 

betala 995 kronor för 5 fartfyllda varv på banan.

Dela bil under dagen eller utmana vem som är snabbast under dagen. kan även köpas som presentkort.

2 + 15 =

Hyrbilar   STEC Audi Race bilar med säkerhetsbur dubbla stolar racebälten och vi kör på banor som är anpassade för motorsport. 

Knäpp hjälmen och ge gas detta med racing är beroendeframkallande kul.

 

Dagen ser ut som så när ni kommer att först har vi en genomgång av flaggor och viktig säkerhetsinformation. 

sen kör vi ut på banan. 

Vårdslös körning över er förmåga som gör att ni kör av banan och på ngt sätt förstör bilen kommer vi fakturera föraren på kostnaderna så kör snabbt men med respekt.