fbpx

Premiären kommer livesändas och information finner du på Hemsidan KLICKA

Detta gör vi i samverkan med Solidsport som skapar dessa möjligheter att se hela racet från 09,00 fram till Prisutdelningen 17,30.  En hel dag för blygsamma 99 kr Köp din biljett här och köp gärna en extra om du som förare vill ge bort racet till supportrar och sponsorer. KLICKA 

Vi söker nu företag som vill vara med före under och efter sändningen kontakta oss gärna på stec@stec.se

Du vet väl om att du som team kan beställa däcken från hemsidan ?   KLICKA

Linköping (Sviestad) en fantastisk anläggning för motorverksamhet Se gärna filmen  . hemsida  

Något mer som verkligen är bra på Linköping är Nicamas Trafik & Förarutveckling HEMSIDA .

NICAMAS erbjuder kurser för privatpersoner, företag, föreningar såväl som kommuner och regioner året om. Halkbanan på trafikövningsplatsen är en ”riktig” halkbana. Halkan är naturligt framställd och det hala väglaget ni upplever kommer endast av vatten och därav vattenplaning, sämre väglag! Vi har inte påverkat fordonet på något sätt utan använder oss av välutrustade och moderna fordon, vi kan använda vilken bil som helst, liten som stor. Den halka ni upplever hos oss kan likväl komma i den vanliga trafikmiljön, skillnaden är att hos oss sker allt under säkra förhållanden. STEC gör stor tumme upp för detta och här är numret för direkt kontakt 070-394 69 68 info@nicamas.se 

Linköping Motorfestival 7-8 Maj en helg som du mycket gärna får sprida nu när publiken är välkommen. KLICKA för hemsida med mer info och tipsa oss gärna med det du önskar ska finnas med på denna Motorfestival. Självklart stora dragplåstret STEC 7 Maj men området är stort och vi välkomnar gärna utställare med fordon och företag med roliga tjänster och produkter. projektledare har telefon 018-265 06 41.

Denna veckas ambassadör är Mr Enzo Eriksson som i veckan fyllde 12 år.  Enzo är Team Onze biträdande teamchef och framtidslöfte men framför allt vill jag lyfta att ta med barnen till banan. På Tierp , Linköping finns det gokart och på Motorfestivalerna kommer STEC arbeta för att det ska finnas elbilar , RC bilar provsitta massor med balla bilar och mycket annat kul och ett perfekt sätt att så små frön i framtidens förare.  STEC kan vid behov ordna ”Video hörna”  hamburgare godis och barnpassning när du är ute på banan och kör ditt pass. Många av oss har barn från tidigare äktenskap och flera av oss har barn växelvis och ibland varannan helg osv.  Enzo har varit med under flera år och haft protokoll där han haft koll och skrivit ner teamets placering , varvtider och tagit kort på teamen.  Alla barn är välkomna under dagen upp i de olika domartornen och se hur tävlingsledningen har det. Provåk ambulanserna i pausen eller kanske be killarna i räddningen visa brandställ och klipputrustning osv.  Ingen förare i STEC ska behöva frånvara ett race pga ingen barnvakt.  Har du elbilar , radiostyrda bilar eller segways osv ta med grejerna. På Sviestad finns en trixig trialbana och på Tierp en perfekt teknikbana för cykel, mopeder osv.  Grattis Enzo på 12 årsdagen och STEC har samlat ihop till ett frikort Årskort som en uppskattning för du sprider positiv glädje på banorna.

Stella en annan av kommande racingförare som sprider glädje på banorna. Vill ditt barn provsitt en racingbil så tveka inte att fråga teamen i STEC Bilden nedan en hårding med nappen i mun ska testa köra STEC Elbilen.

Make it Easy !  Har du kikat på hur smidigt du kan anmäla dig på hemsidan ? Beställa boxar , Licenser . Vagnsböcker och transpondrar mm.  Bara klicka i skriv teamnamn så är du med. Vi vill också slå ett extra slag nu för GT Open klassen   Klicka  den perfekta tävlingsformen för dig eller er som är ensam eller 2 förare med total körtid 120 minuter.  Team RC-Top anmälde sig i veckan för hela säsongen med sin fina Peugeot 206 GTI för just 2 timmars race.  Startavgiften är subventionerad och 120 minuter är mycket körglädje. Välkommen till STEC GT-Open en klass som vi tror mycket på för det står mycket bilar runt om i garagen som längtar ut till banorna. info gt open Doc     gt open  PDF

Vill du göra något kul med företaget så välkommen till STEC 2022 Detta gläder oss mycket att kunna skapat denna möjlighet att köra med kollegorna eller utmana bransch vännerna.  KLICKA för mer info

Detta var veckans Blogg dela den gärna vidare till gasglada vänner och fortsätt sprid informationen. För Samverkan skapar gemensam framgång. Vi ses om en vecka och tveka inte att höra av dig vid minsta fundering på stec@stec.se.   

Precis 1 månad till Svenska Mästerskapet i Långlopp börjar på Mantorp Park 2022-04-10.
STEC vill ge alla Svenska Långloppsvänner en bra start på säsongen genom att erbjuda fri startavgift till samtliga nya team som ännu funderar på var ska teamet köra 2022. Vårt förslag är att kör där du trivs bäst ?
Är nu ny förare utan erfarenhet kika på R4F eller Krutcupen asfalt. perfekt instegsserier som är Enkel Bilsport.
Bor du i Norr så kika på BA trophy bor du i söder så är ER-Cup duktiga. Vill du köra med de främsta teamen så finns GT-4 Scandinava för 1 timmes och STEC för 2,4,6 Timmars Mästerskapet.
Sverige är ett fantastisk Långloppsland med 1000 tals aktiva förare totalt som kör Långlopp.
Nu är det 1 månad till SM premiären och STEC kommer nu med en lösning som känns svår att slå = Gratis startavgift på Mantorp Park.
Ditt team skall ha en bil med bur,stol , bälte av bilsportmodell.
Du som förare ska ha personlig utrustning för racing.
Du ska gå Licenskurs dagen före 9 April eller kunna påvisa tidigare meriter.
Du ska inte vara serie anmäld i ngn annan serie.
Klarar ditt team dessa 4 ovan från stec önskade regler så har ditt team en fri prova på startbiljett till STEC som firar 5 års Svenska Mästerskap i Långloppsracing. Normal startavgift är 3-6000 kronor
som vi nu bjuder på som en present till Långloppsvänner.
för mer info
www.stec.se
stec@stec.se
018-256 06 41
Detta var veckans Blogg dela den gärna vidare till gasglada vänner och fortsätt sprid informationen. För Samverkan skapar gemensam framgång. Vi ses om en vecka och tveka inte att höra av dig vid minsta fundering på stec@stec.se.