fbpx

Arbetet inför kommande säsong hos alla arrangörer pågår nu. Det diskuteras med team , banägare , samarbetspartners och alla gör så gott de kan i den knepiga samhällssituation som råder.  STEC inget undantag utan vi kämpar på för att finna lösningar.

Ett ständigt förbättringsarbete pågår för de tävlande och även funktionärernas roll och där kommer 1 sak som påtagligt kommer synas är profilering på funktionärer.  Vi håller på att ta fram ett funktionärspaket med Kepsar T-shirt , Collegetröja , Jacka , Byxor för att få en stilren funktionärsgrupp. Detta är ett perfekt tillfälle för företag att profilera sig genom att bidra till snygg säkerhet på banorna. Dessa kläder kommer användas under alla racinghelgerna och motorfestivalerna då de kommer vara gående reklampelare. 4,995 kronor för hela säsongen för ditt företag att på ett proffsigt sätt synas i STEC Funktionärsteam 2023.  Kontakt stec@stec.se har man möjlighet att istället för ekonomiskt bidrag möjlighet att bidra med profileringskläder så är det lika tacksamt.

 

STEC Tävlings PM tierp      Tierp tiderna kan aldrig visas för många ggr,

Framtiden för STEC 2023-2025 

”Framtiden för STEC ser otroligt ljus ut” Hur kan vi skriva detta ? trots bränsleprisrekord , stigande räntor och allmän problematik.  Jo vi resonerar att racingförare är lösningsorienterande tänkande människor och att vi själva måste tro på det vi gör inom STEC. Men vi är otroligt tacksamma och det försöker vi förmedla till dig som teamchef att du är med i STEC.. För just samverkan skapar en gemensam framgång.

Tänkande människor för verksamheten framåt.  Vi gör ibland omröstningar på sociala medier för att på så sätt se åt vilket håll förarna önskar inom vissa områden..  Senast var det om straffsatser där Stop & Go föredras

51% av de 39 som svarat tycker ett kort stop räcker för mindre förseelser ser då STEC någon anledning att krångla till ngt annat ”eget” tyckande patent ?  Nej absolut inte utan följ den ström där de flesta trivs.  Tack ni som engagerar sig och inför Gotland resan i Oktober så kommer vi gå ut med en stec enkät för där kika på sista inför nya regelverket som skall ligga 2023-2025 dvs 3 år framåt.

Till dig som sprider positiv energi inför kommande race och vi fick bilder från RSJ som var med i Uppsala senast med snygg monter. ska ni ställa ut så skickar vi gärna beachflaggor jackor och infoblad om stec för att sprida infon är viktigt för framtiden och denna helg kördes det krutcupen på Tierp med flera potenta STEC team 2023.

Vill du nå oss kommande vecka så ring 070-7982378 eller stec@stec.se

Nu ser vi fram emot 24 September Tierp Arena https://stec.se/anmalning/