fbpx

Jobba med Målbilder gör Team Birdsong!  Saaben är såld till Åkersberga och nya Audin skapas i garaget. Jättekul att följa Anders Håkansson , Per Lind mfl på sociala nätverket med garagebilder som skapar energi inför 2022.  Detta med Målbilder är inte så dumt och vi rekommenderar en Teamkalender och beställ grejerna i tid för det sämsta som kan ske är just tidspressen i början på April när det strular med transporter eller säljarna ringer och säger det strular. Så vårt råd nu till alla team är att gör saker med tidsrymd minimum klart 1 April.

Kalender 9 April  Sviestad   Test& Tune  Licenskurs  10 April Mantorp Premiär för STEC 2022. 

Nytt samarbetsföretag Trakk 

.

Företagare!

Vår partner TRAKK vill gärna sponsra en klass i STEC under 2022 men behöver er hjälp för att komma upp i en bra prissumma och det blir det om vi gör det tillsammans.

TRAKK är en av Sveriges största leverantörer av elektroniks körjournaler för alla bilar med dekaler på. Kunderna idag består bland annat av hantverkare, fastighetsutvecklare, städfirmor och transportörer. Den automatiska körjournalen som installeras i fordonet rapportera in samtliga resor privat & tjänst, trängselskatt och Co2. I kartan kan man sätta larmzoner för såväl stöld som ankomstregistrering. Allt i hela systemet är editerbart och kan ändras om man vill och självklart ingår en app. Komplett körjournal med alla funktioner ligger normalt på 169:- per månad och fordon utan startavgift.

Automatisk körjournal är idag en standard produkt hos de flesta företag så varför inte välja en lösning till bra pris som samtidigt sponsrar oss på STEC!

Tillsammans med STEC erbjuder nu TRAKK en lösning där alla partners kan beställa en komplett körjournal för 99:-/månad. Allt överskott plus extra sponsring från TRAKK per enhet går till STEC prispott. Når vi i nätverket totalt 50 stycken enheter har STEC en ny sponsor inför 2022.

För mer info gå till www.trakk.se eller hör av er till mattias.sundstrom@trakk.se

STEC tycker detta känns mycket spännande och välkomnar TRAKK välkommen till STEC Nätverk där vi vet det finns många som använder körjournaler osv.  TRAKK har även valt att vara med på Jackorna 2022 vilket är glädjande då vi snart trycker på beställ knappen på dessa.  Men önskar några fler företag för 4,995 så tanken är att kunna sälja jackorna för blygsamma 250 kronor till er Förare, Fans , och team.

 

Facebook gruppen heter KLICKA 

Vi kommer nu dela ut 5 presentkort till förare 12-18 år gamla som bor i närheten av Uppland och Tierp som vill ha ett årskort på detta med gokart och Aktiv Ungdomskörning 2022.  Grunden är att vara en ny förare som har en ambition att på sikt köra STEC. ansökningar kan lämnas in till stec@stec.se

www.tierpmotorfestival.se Klicka

Ska börja byggas och i samarbete med Linköping ska vi göra allt för att få publiken att komma till arenorna. Detta önskar vi naturligtvis all hjälp vi kan få ihop med dig som är kreativ och innovativ.  Hör av dig om du vill vara med och få Motorfestivalerna att kunna snurra 2022.

Gelleråsen och STEC verkar inte kunna finna någon lösning 2022. Vi kan bara önska denna fina bana lycka till men kan konstatera att det inte fanns något datum för STEC vilket är beklagligt men vi skickar med en gammal film från när det begav sig med 2 dagars i Karlskoga KLICKA  

 

TEAM 177 Racing är ett gäng sköna unga killar med Liam som teamchef som har kört bra i Krutcupen Asfalt och nu sneglar mycket på att ta klivet upp till STEC med hela 8 förare vilket är roligt med så stort intresse.  Bilen är en Volvo som har visat sig mycket skottsäker . Vi säger stort välkommen om teamet får ihop alla delar nu inför 2022.