fbpx

Under veckan som har gått så kom beslutet vi alla väntat på länge.  Av med masken och fram för kreativitet och glädje. Vi ser med glädje fram emot Motorfestivalerna 2022 på Linköping ,Tierp och Mittsverige.

www.mittsverigemotorfestival.se       www.tierpmotorfestival.se

Alla hjärtans dag 14 Februari  Vi från STEC vill ju gå i bräschen för att skapa lite mer kärlek på och runt banorna i Sverige.  INGEN tjänar på att internt bråka inom bilsporten och denna gång räcker vi ut handen till alla de vänner som skulle vilja åka med i en racingbil.  Datumet är satt till sista April på Tierp Arena. Test&Tune dagen kommer vi erbjuda din vän en kostnadsfri medåkning i racingbil på bana. Anmälan skicka namnet på han/hon som fått detta från dig.  Hoppas ni får en riktigt fin Alla Hjärtans kväll.

WhatsApp??  Vad är det och vad kan det tillföra STEC ?

Vi provar att skapa 4 grupper med WhatsApp   Klass A,B,C och Funktionärsgruppen Detta funkar så här  KLICKA och är en smidig produkt för de som vill hålla kontakt inför och under racen. Prova och så utvärderar vi efter året hur detta kändes.

  6 April finns det möjlighet att prova bilen inför premiären. Vi har i samarbete med Team Fillebaxter/Curbs event en möjlighet att köra en Test & Tune dag pris ca 2500 kronor lite beroende på antal team som väljer att vara med. Men priset är baserat på 20 bilar och vi kommer vara med och prova ut tidtagning samt lampor mm  Anmälan sker på mail .

Licens och försäkring inför 2022 går bra att göra här Klicka Vi kommer ha flera datum men ser gärna 9 April som huvud dagen på Sviestad.

Tjejer Läs gärna detta inför 2022 Utklippet är några år gammalt men körglädjen lika stor.  RaceQueens

Team som vill tävla lite lättare läs gärna detta. Krutcupen – Teknikens Värld nr 14 (2014-06-18) sid 84-87

Denna veckas Ambassadörer blir STEC Women Team som nu filar i garaget med Mini Coopern inför årets säsong. Teamet är inte fullt utan söker fler förare som vill vara med och prislappen är satt till blygsamma 1,995 kr per race och vi ser gärna att du bokar 5 stycken race för att ta en given plats i Team STEC Women Team.  för anmälan och facebook gruppen hör av dig 018 265 05 41 för mer info. Kanske presentkort.

Denna vecka bjuder gärna Team Gula garaget sina fans och vänner på fribiljetter till Mantorp Premiären.  Vill ditt team kunna bjuda in vännerna så skicka oss gärna ett mail för att trycka upp biljetter på ett enkelt sätt.

Ny Jacksponsor är Österåker Trafikskola. Detta Tackar vi för och skickar både unga som gamla kunder till Centralvägen i Åkersberga hälsa gärna från STEC och tacka för deras tanke på juniorteamet.

STEC Rättvis Racing Läs gärna på Hemsidan Klicka

Avtal med företaget Svep Prestanda som kommer lösa klassindelningen med STEC 2022 Mätning görs 9 April och då önskar vi all din bil är fulltankad inför vägning. Sen kommer teknikgruppen besikta bilarna och plocka ut B och C gruppens bilar som de vill effekt mäta. Avtalet med SVEP omfattar ännu en tävlingsdag under 2022. för att kunna säkerställa det viktiga med att teamen tävlar i ”rätt” klass. För även detta fall är det sportsliga det viktigaste.  Vi kommer betala mätningen för dessa bilar och finns det tid över så kan vi erbjuda effekt mätning på plats för 750 kronor per bil så här ser intyget ut som vi använder 2022.      .KLASSINTYG

Samarbetet med SBF är nu klart inför 2022?  Det blir SM Tävling på Sviestad , Tierp , Mittsverige Vi vill tacka promotor Rickard Karlsson för detta som vi tror kommer lyfta hela organisationen runt tävlingarna För mer info och hur du kan vara med och tävla inom billjud Klicka 

Tack för alla som använt denna enkla anmälningsknapp. KLICKA för anmälan till STEC  Gillar ni detta så gör vi samma med El , Transpondrar osv osv. Prova 

 

Detta var veckans blogg och vi önskar dig en fantastisk vecka full med glädje med vänliga hälsningar STEC Nästa Blogg kommer igen nästa Vecka 21 Februari.