fbpx

 
STCC 2017
 
STCC är igång vilket är jättekul och 19 team på Starten gör att hela bilsport Sverige blir gladare för det är så otroligt viktigt med Bredd och Elit.  Reuben Kressner fick tyvärr bryta efter ett besök i muren, Men Brovallen är det mest uthålliga teamet någonsin och vi är säkra att Tobias Johansson med sitt crew redan nu plockat isär Audin och börjat rikta.
Julius Ljungdahl Gelleråsen 2017-04-08 Clio Cup Foto Tony Welam/Teambild
Norrtälje sonen Julle Ljungdahl hade en mer lyckosam helg och lyckades pricka rätt och vann Fredagens race med sin fina Clio.    Vad är då detta för koppling till www.stec.se ?
Båda dessa duktiga förare har kört med KC/STEC  och det är detta vi vill lyfta fram att bygga en bredd så kommer det komma fram en elit.   Igår körde 14 årig kille  Rasmus Cannerbo sin första tävling på Malmby flygfält med pappas amazon från 1966. bakom i Opel körde Samuel Stawerman 15 år gammal.  Totalt körde killarna och deras 2 team över 400 varv på banan under de 4 timmarna kördes.  Idag vill vi från STEC lyfta fram denna enkla bilsport som kallas STEC Light nästa tävling körs den 21 Maj  jepp dagen efter Linköping på Malmby i Strängnäs .   Bilarna får vara helt standard om de vill och 205 breda gatdäck  gäller sen får ni massor med körglädje.
amazon
 
linkäping
 
anmälan är öppen nu för helgen 20-21 maj
 
20 Maj https://simplesignup.se/event/94471
21 Maj https://simplesignup.se/event/94147