fbpx

Måndagsbloggen 3 Maj 

Vilken Grym helg här kommer lite info

Kopia av stec startlista 4 med resultat

krutcupen asfalt

Resultatlistorna är nu uppdaterade efter 2 Race och det är rafflande jämt på sina kanter.  Jag har suttit och skrivit dessa nu på Söndag kväll. Hjärnan är helt slut men vill ni snabbt ska få ut dessa men har jag missat ngt så maila oss gärna.

Fredrik Värnebjörk kan vara Sveriges främsta Racing fotograf ? Här kommer en facebooksida och beställ gärna dina favoritbilder högupplösligt KLICKA

Filmer från Racen i Helgen Prenumerera gärna

Youtubekanalen STEC Motorsport

https://www.youtube.com/channel/UCDVUJW8_XusVy4s24maWzlg

Gnäll leder inte till en rolig tävling !!

STEC arbetar mycket för att Racingen ska bli enklare och lättare att köra och arrangera.  Vissa passar kanske inte denna bilsport ?  Jag vet att varje förare , varje funktionär och varje mekaniker gör sitt yttersta för att tävlingen ska bli så bra som vi kan göra. Vi har inte Formel 1 nivå varken på banan eller runt om.  Så vi kan inte hålla på och hacka på varann så jag vill nu stämma i bäcken.  SLUTA !!!  Bilsport är orättvis från grunden nu har vi 3 klasser A,B,C  Vi har möjlighet att varje gång ta med en Dyno=Rullande Landsväg med en kostnad på ca 1000 kronor per team tar ca 20-30 minuter per team att kolla varje bil. 40 bilar =20 Timmar testtid och sen finns det ändå kryphål med dator i bilen och ställbara mappningar ,laddtryck och olika varianter av prestandahöjande varianter.  Vi gör detta så jäkla bra ihop killar med en sjyst anda på banan och i depå låt den vara den andan som genomsyrar tävlingen.

Har du förslag,tankar och ideer som kan göra STEC bättre så ring Hasse på 070-7982378 den telefonen är öppen nästan 24/7 för att prata bilsport.  Öppen för alla tankar dock kommer vi inte under 2022 ändra tekniska regelverk.

12 Maj Trackday  5 Juni Tävling på Sviestad! Maila gärna att ni kommer och gärna även om ni som har årskort inte kommer.  Fortsätt gärna vara de fina ambassadörerna som ni är så kommer jag under veckan fylla på med varvtiderna från helgen.

Stort tack alla som varit med på Tierp Arena 1-2 Maj

Samtliga varvtider skickade på mail till teamchefen

önskar du varvtiderna så maila oss på stec@stec.se