fbpx

STEC vill tacka de team som redan nu i Januari har bokat , betalt och skrivit avtal om 2020 års racing serie. Detta skapar en trygghet och ett lugn både för er tävlande och som organisation.  Vi har ett mål på 50 team på startplattan på Premiären. 4-5 April. Vi behöver er hjälp för att nå målet genom era kanaler och nätverk.  Tipsa gärna om Light där alla kan vara med för liten insats både när det gäller att bygga bil och budget.  Racingen är lite svårare att börja med men många rutinerade förare har både bil och rutin i garaget. Detta är en stor grupp som vi gärna vill få ut igen på banan 2020. Så tack för att ni hjälper oss alla med att STEC växer för få finns musklerna att göra mer kul ihop.

Facebook trådar   Racing   Light  Stec.se   Det är de trådarna vi kommer jobba med.  sen söker vi fortfarande fler tjejer på denna Klicka

Mer körning Trackdays och med tidtagning för de som vill köra på bana med egen bil som många gånger är vägen in till att börja tävla.

Dubai 2020 Årets första race inom världs endurance avgjorde under helgen det blev en blöt historia

Team Lestrup som enda Svenska team hade 2 bilar till start och STEC följer ju detta med lupp hur jobbar de bästa och försöker sen massera ner detta till Svenska format och bland annat start formatet var något vi tar hem till Sverige i mån av behov.

24 timmars race är hårt för förare , fordon men ibland blir det för tufft och bilderna kommer från team Lestrup

Vi kan inte göra annat än att beklaga och efter ca 7 timmars körning blev det en 2 plats och en 8 plats.  Fina resultat men att behöva avbryta racet är ju alltid en tragedi för alla inblandade. Vi lider med arrangören , tävlande och publiken Samt bjuder in team Lestrup till STEC Premiären 5 April.

Vi jobbar ju hela tiden med vårt interna förbättringsarbete.  Och bästa sättet är ju att fråga förarna!

STEC håller på att rensa upp i email registret.  14.490 email kontakter kommer vi meila ut under kommande vecka i små etapper för Gmail blockerar och vi hamnar i skräpposten som spam.  Men vill du inte ha email så svara bara nej tack så tar vi bort dig.  Vill du ha email men inte får några som skicka ett email till oss direkt på stec@stec.se.  Så placerar vi dig i 2020 mappen.  Några av frågorna vi arbetet med nu under Januari starten är dessa

1 Våga fråga kunden vad hon vill ha ?
2 Kan vi leverera detta ?
3 Var ärlig och skapa en långsiktighet i relationen.
4 Öppna för nya förare men var rädd om de befintliga.
5 Skapa tydliga målbilder och de 5 FFFFF
6 Skapa större glädje att köra , besöka, samverka med STEC.
7 Fortsätt vara Sveriges enkla racing och gör det tydligt !
8 Samverka med ännu fler organisationer , företag , grupper.
9 Skapa en gemenskap mellan tävlande , publik , sponsorer
10 Bygg långsiktighet för team , förare STEC finns 2021,2022
11 Våga fråga om hjälp finns minst 100 duktiga kunniga förare i gruppen STEC Motorsport.

Fråga 1 är viktig och vi har gjort enkät under hösten som var bra med många kloka svar.

Fråga 2 Vi kan inte leverera allt men mycket.  Kalendern ser bra ut med Mantorp , Sviestad , Tierp Gotland vi tog på begäran bort Mittsverige. jobbade mycket på att få med Gelleråsen men det gick ej 2020. men 6 race är vad vi önskar och fått till.

Fråga 3 Ärlighet och Långsiktighet 2020 gick vi ut med 3 års kommande regelverk.  Detta för att skapa en långsiktighet när det gäller det viktiga tekniska regelverket.  Som är otroligt enkelt egentligen inom STEC.  Säkerhet bur , stol , bälte  Sen är det klart.  Bilen vägs och mäts och en vagnsbok utfärdas som klassar in bilen i A,B.C klasser för det skall bli sportsligt rättvist. Skapar utrymme för uppfinningsrikedom och en mycket stor bredd av bilar kommer kunna vara med vilket är avsikten med detta öppna regelverk.  Kör med det du har.

Fråga 4 Vi måste hela tiden fylla på med nya team och vara aktiva på det arbetet för bilsport är komplext att bedriva som team, förare.  Men vi måste också vara lyhörda för vad våra erfarna team önskar och ett sådant beslut togs i höstas på förarkonferensen. Årskortet pris. 20,000 hela säsongen 2020. Subventionerat  och de team som vill betala 1 gångs race blir det dyrare för. 2500-6000 kr per race.

Fråga 5 Här har STEC tagit hjälp av duktiga företag att skapa tydliga mål och arbeta med 5 FFFFF.  Delmål som skall uppfyllas och resultat uppföljas. Vad gjorde att målet inte uppfylldes? Vad kan ändras på?  5 F Fokus Fokus Fokus För Fan.  Enträget arbeta med målen som just nu är högt satt men då skapar det en arbetsmodell som måste vara med hög aktivitet .Mål 1  50 team 4-5 April. Klarar vi 50 team ? Alla mål är ju nu som en budget men det vi förstått är att har vi inte tydliga höga mål så kommer vi inte ha en hög aktivitet. och utan hög energi så kommer STEC inte finnas kvar 2025.   Mål 2 1000 besökare under Race Wars 1-3 Maj där STEC är en stor del under Lördag+Söndag  2 Maj Racing 3 Maj Light Detta behöver vi få all hjälp vi kan med att lyckas www.racewars.se finns på Facebook , instagram Dela gärna detta för 1000 besökare är målet.

Fråga 6 Här kan man bygga på flera olika modeller och viktigt att lyfta fram glädjen att vara med i sin STEC jacka.  Vi arbetar med olika upplägg och lyssnar gärna på fler glad tips och kreativa tankar.  Vår email har nu öppet dygnet runt för att ha dialog.

Fråga 7 Har vi varit redan berört men vi ska fortsätta med detta och 10-13 April är STEC med i montern Enkel Bilsport på Elmia för att sprida budskapet. Att tävla inom racing är lättare än vad du tror och roligare än vad du drömt om.  www.enkelbilsport,se Där börjas det för många.

Fråga 8 Detta arbete med att samverka med olika grupper kan bli ordentligt mycket större. 2020 är några av grupperna  MHF-Ungdom , Abarth klubben , Bavariaracing , Motorkultur , mfl Men vi vill gärna finna fler och gärna fler företag som vill finna bra samverkan. som Yokohama, Sveahusbilar , Nord Fondkommision , WT9 Invest , Skyltstallet , Garage 72 , mfl

Fråga 9 STEC Motorsport kommer vi jobba mer med samhörigheten.  Där har vi kikat på fotbollsklubbarna och kommer ta fram T-shirt , jackor , kepsar , halsdukar , dekaler som visar att vi hör ihop.  Köp en T-shirt och bär den visa att du är med i STEC Motorsport 2020.  detta kommer vi arbeta fram till säsongen startar och just nu trycker vi dessa VIP guest kort med er bil eller team på. Mantorp 5 April bara att dela ut gratis till vänner sponsorer inbjudna STEC och teamen bjuder på racet publiken myser på läktaren och förhoppningsvis köper de en tröja. för att få ihop samhörigheten.  Små saker men som kan skapa varumärket starkare.

Fråga 10 Långsiktighet det har vi också berört med långa regler och en plan med banägare att vi bokar Sviestad 3 år framåt.  Bygger Racewars på Tierp med 3 års planering detta för att team , sponsorer måste kunna få se en stabilitet i sin planering och det hoppas jag vi sänder ett tydligt budskap 2020-2022 STEC kommer köra på. och vi är glada över att ni är med på och utanför banan.

Fråga 11 Våga fråga om hjälp.  STEC är en grupp med många duktiga människor. Arrangör , tävlande , team , Samverkande grupper.  Hjälp oss själva att skapa en serie som vi vill ha den 2020 Light + Racing.   Ett mycket enkelt sätt är att synliggöra STEC på Sociala medier men även mun till mun.  Nu vill vi ha hjälp med 5 företagsloggor till på teamskjortorna.  Vi behöver en Logga  samt en faktura adress på 3000 kronor. Så kan vi skicka beställningen på profilkläder 2020.  Tips om detta skickas omgående till stec@stec.se   En annan sak vi vill ha hjälp att du delar denna Blogg varje Måndag.  Det tar ca 2 Sekunder att trycka dela och då når den ut till minst 10,000 människor direkt?    Mattematiken är så här att vi har drygt 1000 följare på facebook.  om dessa 1000 följare har 10 vänner som läser och ser din händelse. Då blir det 1000 delare x 10 läsare= 10,000  oftast har varje Facebook användare mer än 10 vänner men många hänger ju ihop i nätverket. Samma med Instagram. 1000 följare x10 läsare =10,000 som läser STEC nyheterna varje Måndag 52 veckor om året helt gratis.  Känner du något företag som vill ha direkt reklam med erbjudande och varor och tjänster till 20,000 köpsugna konsumenter ? kostnaden för detta är 1 kronor per läsare för 1 vecka.  Sen bjuder vi på banner på hemsidan , på tävlingsbilarna , på arenan. 10,000 kronor så får ert företag en bra profilering under 2020 det är vad vi kallar win-win med STEC Motorsport.

JUNIORTEAMET KÖR PORSCHE 2020 VAR MED DU OCKSÅ 12-18 ÅR GAMMAL 2000 KR PER RACE ALL INCLUSIVE MED BIL? 

Nu startar vi upp anmälningar för att vara med i teamet STEC Utvecklingsteam för kommande Endurance mästare. facebook grupp 

Vi kommer köra under 5 dagar under 2020 och priset är blygsamma 2000 kronor per dag och bygger på att vi jobbar aktivt med sponsring med företag och grupper som vill stödja ett ungdomsteam.  Känner du förare och företag som vill vara med så kontakta oss omgående på stec@stec.se Premiär blir den 4 April på Björkvik Ring. Sen väntar Tierp Arena 3 Maj  men skriv ett email om du har ungdomar som vill vara med i denna satsning,

Tack för att du läser Bloggen som kommer ut varje Måndag på www.stec.se