fbpx

Äntligen är det nog många som säger denna vecka!!

Ready to Race skylten är åter öppen och vi börjar säsongens andra hälft den 31 Augusti på Malmby Fairground se hemsida 

STEC Light + Krutcupen kommer köra denna dag med samma tekniska regelverk på bilarna och det skapar en större bredd på tävlingen genom samverkan och det är något vi kommer göra med flera race u framtiden.  Tävlingen går under det vi kallar Enkel Bilsport och är perfekt för 3 målgrupper.

1 Familjerace team som vill gå ihop på 1 bil perfekt om man har exempelvis 2,3 ungdomar med en gasglad mamma eller pappa. Kalla gärna teamet !Team Familjen Andersson” och det finns flera fina positiva synergieffekter med detta.  Som körkortsförberedande  men framför allt ekonomisk bilracing när man kan ha samma bil flera år och låta familjen ha detta ihop som samtalsämne istället för att tjafsa om för mycket datortid.

Kamratgruppen man kan gå ihop 2-10 förare lägga en liten peng på sin ”värstingbil” och kalla teamet ” Västerås racefans”  man kanske bor på samma gata eller delar sommarstugeområde osv  Detta med kompisteam är riktigt kul och de flesta teamen har den relationen att man bildar ett team under en blöt kräftskiva eller nyårsfest och vips är man med i ett raceteam ?

Företagsevent låt firman faktureras på startavgifter hjälminköp och overaller som arbetskläder och gör detta som en kul grej ihop några gånger per år. ” Team Stockholms rörservice”  utmana gärna andra i företagsgruppen och bjud in kunder och kör. Vem vill inte göra affär med Västerås snabbaste åkeri osv ?

Vi hjälper gärna nya förare komma till start och vi både säljer och hyr ut overaller handskar skor bilar jackor nackkragar allt inom detta gebit vill STEC kunna vara kända för men det är inte allt denna 31 Augusti för det kommer mer.

 STEC vill utbilda förare till säkra förare .

Kom och ta chansen till att förkovra dig körning genom att träna på bana. Du kan träna undanmanöver , sladdhantering  och ren förarutbildning den 31 Augusti på Malmby och 6 September på Tierp Arena. med din gatbil eller racingbil.  Eller hyr en bil av oss.  STEC vill stå för både kul motorport men även en seriös satsning till förarutbildning och detta vill vi bli bäst på i Sverige så nu byggs det grupper som kommer kunna göra detta på ett föredömligt sätt och 31 August är det träning mellan 09-12 på banan kostar blygsamma 500 kronor med egenbil och lån av hjälm. Anmälan med ett kort email stec@stec.se så vi har koll på antalet osv.    Välkommen att sprida detta till egentligen alla förarmålgrupper.  Det kan vara STEC förare som vill testa och träna med sin racingbil. Det kan vara farmor som vill träna inför en kommande vinter med lite sladd och panikbromsövningar. Det kan vara ungdomen som vill börja med körkortförberedande redan från 11 år ålder.  kursplanen börjar nu inför framtiden.

STEC SAMVERKAR MED RACE WARS SWEDEN 

Race wars Sweden är en grupp som bedriver Trackdays med Fast &Furious tema.  Och denna grupp välkomnar vi gladeligen i STEC då många är gasglada och detta kommer sätta färg med Tierp racet mer info kommer och besök gärna gruppen på facebook  

www.roadrace.se  

STEC samverkan med Road Race som kör mälaren runt just den 31 Augusti och kommer svänga förbi oss på banan detta känns verkligen kul för upplägget är bra utan stress och problem kommer det cruisa runt Mälaren och vi får en plattform att kunna visa upp STEC vilket vi gärna gör för nyfikna..

Hasse , Rebecca , Nimat , Christer , Theo , Timmy , Solbritt 

Var från STEC under helgen på Tierp Arena som funktionärer EM Dragracing. Vi fick Mat , T-ahirt  och fick bästa platserna men framför allt gick vi och kände oss uppskattade och duktiga.  Fyll på ditt karma under hösten genom att bli medlem i STEC funktionärsgrupp. Det kostar ingenting men ger så mycket.  Vi kommer fixa mycket inför 5 Oktober på Tierp och behöver verkligen din samverkan och hjälp. Ring sms meila messenger direkt till STEC du får Mat en t-shirt reseersättning men framför allt du gör en insats med positiva influenser till detta och vi har många olika poster som man kan få välja på.

6 September Nästa After Work Friday på Tierp anmälan på hemsidan https://stec.se/trackday/

STEC team kör en hel dag för 500 kronor.

Har du beställt däck till höstens race ??  Gör det genom ett email stec@stec.se viktigt med bra gummi som min gamla kontakt på vårdcentralen i Spånga för 30 år sedan påtalade efter man återigen toppsats efter en natt på nattklubben Lorry.

Boka ditt paket och nu säljer vi ut Jacka , Tröja , Strumpor för blygsamma paketpriset 499 kronor . Visa att du tävlar mekar eller är supporter för STEC Motorsport. Mycket bra kvalitet Softshell jackor med brodyr 399 kronor finns alla storlekar och kommer säljas på Malmby Tierp boka gärna så kan tjejerna ta beställning och du kan betala med Swish eller bankgiro innan.  För på banan kommer det nu råda kontanter för STEC har blivit som allt fler lurade.  Vilket uppdagats nu långt efter

Vi har 2 team som kört race Swishat på startdagen men pengarna har aldrig nått föreningens konto ?  Nu är det slut med detta betalsätt på tävlingsdatum för vi kan inte kolla detta på ett smidigt sätt. Utan vill man betala med Swish så gör man det minst 5 dagar innan tävling med inskickat email att team xxxxx har betalat och anmält sig.   Annars tar man ut pengar och betalar kontant på tävlingsdatumet.   Vill man få en företagsfaktura + Moms så går det bra men skall vara betald 5 dagar före racet inte efter för nu måste vi dra åt skruvarna för banhyran skall betalas innan start för klubben då kan inte vi vara bank och vänta på betalningen från de tävlande. Och 2020-2022 kommer detta göras extra tydligt med årskort betalt i Mars 6 race för 20,000 kronor säkra er startplats genom betala serien direkt och dels tjäna pengar men även hjälp oss med förskottsutläggen till banägarna.

STEC var på dragracing under helgen på EM Tierp  kul att se vad som finns under platskarossen så här blev en liten film

Okey kul att det börjar igen med race på Malmby nu på Lördag hoppas vi ses och vi hoppas ni läser och delar vidare bloggen.