fbpx

anders
Anders Kjellberg är teamchef för Raptor Racing som kör olika former av Bilsport både i Bavaria Racing SSK och långlopp inom STEC med samma bilar BMW.
Anders började med bilsport som ”old boys” med sin dotter Marie i Krutcupen grusrace och har blivit biten av detta som 50+ kille.  Detta visar åter hur viktigt detta är med Krutcupen och STEC Light .  Vi är har vädjan till alla inom Bilsport som kör att tipsa om denna enkla bilsport för att börja pröva på.
Vi från STEC lovar att hjälpa med det vi kan som hyrbilar , hyroveraller , hjälmar , stolar , däck , ja allt som kommer behövas för att börja med racing.
Vi kommer 2018 lägga mycket energi på trackdays , Fast Driver , och kommer samarbeta med flera arrangörer som kommer tillföra mycket in till STEC förarna.
STEC GT OPEN startar som mycket spännande komplement till långloppen perfekt för team på 1-2 förare .
Fast Driver är STEC namnet för Time-Attack kommer köras både med och utan tävling då ma hela tiden kör emot klockan oavsett fordonstyp.
Race Wars Sweden som var med sist på tierp arena kommer samarbeta på några av dagarna för att få publika event vilket gynnar alla inom STEC för intresset ökar.
Ambassadörer för STEC kommer vi behöva och alla som vill verka för detta kommer få informationsflyer och en snygg jacka att kunna bära på olika event där förare kan finnas.
Kläder kommer finnas till försäljning på varje event som också gör att detta visar samhörighet på olika tävlingar och STEC resegruppen kommer även 2018 kunna arrangera resor till olika race ute i världen.
kolla lite på kalendern som inte är spikad ännu på www.stec.se/kalender. Men det vi kan garantera inför 2018 är att det kommer finnas massor med körning inom STEC
Vi välkomnar team Raptor till finalen på Lördag   Stort lycka till.
Om jag hade pengar men drömma är gratis kolla detta klicka