fbpx

Nyårsbloggen med ett erbjudande som vi hoppas ska trigga dig inför 2021 att köra långloppsracing!

STEC satsar ytterligare på säkerhet och  Mercedes som är det som både Formel 1 och nu även STEC använder. Mycket fint samarbete med Bengtssons Bil men även ditt företag får plats på denna Saftey car kontakta oss för info.

stec info 2021 Information skriftigt och med marknadsförningsfilm som gärna får delas till samtliga team som gillar Långloppsracing med en nyårspresent på slutet i filmen som vi hoppas ska kunna locka fler att prova STEC 2021.

2021 års skjortor skall lämnas in på tryck och företaget Mekdelar.se bokade sin plats i veckan nu vill vi dina samverkanspartner är med på skjortan. 5000 kr bröstet  2000 kr armen då kommer vi även 2021 kunna se snygga ut som ambassadörer med STEC Racing. Vill du vara med på Skjortorna kommande säsong så kontakta STEC.

 

STEC vänder sig även mot Internationella team ?

En annons som denna har nu förhoppningsvis gett resultat.  Racecars direct  Här kan du finna det mesta inom Racing och 3 utländska team har hört av sig om detta med Midnightsun racing. Har du utländska team vänner som gillar racing så be dem komma. Har de ingen egen bil så kommer det finnas hyrbilar att kunna köra med.

Kan detta vara en bra Lösning för dig.som vill fokusera på att köra bil på banan utan att investera i biltrailer , garage , verktyg utan din önskan är att köra bil på bana. Köp en andel i en Audi TT och kör för självkostnadspris 100 kr per varv. Detta gäller på många banor under 2021 och är ett perfekt smidigt sätt att äga en racebil.

”Varm Korv Racing”  Hasse pratar om varm korv racing i filmen med vad menar han med detta ? Krutcupen är instegsserien till STEC skulle kunna benämnas som en Racing skola.  Sen kommer STEC som är Svenska Mästerskapet men som vi tycker ska vara just ”Varm korv Racing”  för Svenska marknaden. Skulle man sen vilja satsa så kör man Le Mans och EWC. Detta  är den naturliga stegen för oss.

Enkel bilsport  sen Långloppsracing STEC  sen EWC 

Racing School 2021 med STEC börjar redan 5 April på Tierp Arena.  Förarinstruktör Ella Benje som tillvardags kör STCC Formula Nordic. Detta glädjer oss oerhört mycket och Ella är fantastisk duktig pedagogiskt och kommer vara ett positivt tillskott i denna Racing skola som kommer få mycket information om 2021.

Långloppsfestivaler 2021 

1-2 Maj  Tierp Arena  24-25 Juli Mittsverigebanan  18-19 September Sviestad kommer det bli Långloppsfestival med STEC Lördag och Krutcupen Söndag vilket känns väldigt bra.

Intro filmen diret på Youtube

 

Öppen Fråga om finalen 2021

Vi har medvetet haft en öppen final datum och bana 2021.  Dels för vi vill se om RM /SM kan köras ihop på Mantorp park men främst lyssna av vad nu teamen i STEC önskar.  Maila gärna tillbaka innan 10 Januari

Finalen på Gotland Ring ?

Finalen på Sviestad ?

Finalen på Rudskogen Norge ?

Finalen på Tierp Arena ?

Finalen ihop med RM på Mantorp?

Finalen på Gelleråsen ?

Finalen på Anderstorp ?

Så får vi ett bra underlag om vad ni som team önskar för ”STEC är för förare av förare”

Företagsracing. Vill du med ert företag ha en konferens med racing som ett inslag så hör gärna av er så skräddarsyr vi ett paket beroende på antal deltagare och budget men vi ser många möjligheter att skapa bra verksamhet.

Kalender för teamen 2021

Januari Boka betala årskort , licenskort , boka tävlingsdatum med teamet ska ni köra 1,2,3 eller 7 Race?. Skicka ut info till vänner , företag erbjud dem chansen att vara med i er satsning 2021.

Februari Gå grundligt igenom bilen. bussningar , slangar , fetta in drivaxlar , byta alla vätskor.

Mars Kolla igenom personliga utrustning har overallen minskat eller är handskarna slut beställ hem däck till teamet det mesta kan du beställa på  STEC Köp dina grejer. Men det finns även bra saker på andra ställen

April  5 April test,Licens ,träningsdag  Kör in de nya bromsarna och se att allt funkar på ett bra sätt.   11 April Premiär STEC på Mantorp Park  17 April Test och träningsdag på Tierp Arena  Licenskurs steg 2 .

STEC TRACKDAYS 2021  Detta med Trackdays är för STEC en viktig satsning för att få fler förare intresserade av bankörning och racing. Det finns massor med gasglada förare så bristen är information för dessa förare att få veta om STEC och Krutcupen. Vi är ca 100 förare i STEC om vi samtliga tipsar 10 förare så blir det 1000 förare  och kan vi få 20% av dessa dvs 200 förare att komma under STEC Trackdays och prova på dagar så kommer detta vara en mycket fin bank med kontakter inför 2022 både för Pay&Drive teamen men även för de team som söker förare.

Mycket kompetens STEC bil till Salu Renault Clio V6 ni som vet ni vet att detta är fina saker Intresserad? Skicka oss ett email så förmedlar vi kontakten till Erik prisbild ca 250,000 inklusive Årsavgift i STEC serien 2021 Renault 

Facebook tråden för premiären finns här. Perfekt och lätt att kunna dela till dina sociala nätverk.

Plats finns i STEC Women Team 2021.  Vi söker några till tjejer som vill vara med i teamet. 1,995 kr per race

Nu Stänger vi Bloggen 2020 Öppnar igen första Måndagen 4 Januari . Stort tack för 2020.