fbpx

Helt  film där stec Women team presenterar sin första förare Jennifer

 

Sponsorer och samverkan

Ledorden är att fråga det kan inte bil mer än ett nej.

STEC får varje vår frågan om vi kan sponsra det teamet eller den föraren osv. Varje gång så vänder jag på frågan. Inga problem vi sponsrar gärna dig men vad kan du göra för STEC ?  Detta för att den som frågar måste förstå att det handlar om en win-win situation.  Man kan naturligtvis stödsponsra sin kompis , sina barn eller barn-barn osv men jag är ute efter att betalar jag som sponsor så vill jag få tillbaka något.  Lite hjälp att läsa  och STEC Sponsor sida 

Det annorlunda med STEC är att nu kan du som privat eller företagare jobba in till både STEC men även till dig själv och din racing. Oavsett om du har egen bil eller kör Pay&Drive. Exempel  Team AA Består av 2 ”knegare”  De kan inte fakturera då båda är privata och inte har F-Skatt eller bolag så företagen har svårt att ge pengar.  Men det är här STEC  kommer in i bilden och har vi ett faktureringsunderlag så är saken i hamn. Vi fakturerar som ett företagsevent , förarutbildning eller marknadsföring.  50% går direkt till teamet som startavgifter , licenser , däck , bensin , overaller , utrustning etc etc.  Vi gör detta för att du som privatförare , ung student eller rik direktör oavsett plånbok så ska du kunna köra STEC.  Just nu är det hög tid att prata med företagen för i November ,December sätts budget för marknadsföring och företagsevent skall bokas upp.  Vi säger hyr en racingbil med firman  en Audi TT på Mantorp inklusive allt för xx,xxx kronor ??  Allt som är över 25,000 går direkt till din egna racingkassa.  Hoppas du förstår detta upplägg som är en hjälp till självhjälp för racing vill vi att du ska kunna köra 2021. Har du frågor funderingar över hjälp med finansiering så meila eller ring 070-798 23 78

Först ut som team som under helgen bokade och betalade årskortet är Team Onze

Ny bil som nu skall gås igenom och teamet siktar på att bli snabbare detta år och anmäler sig till klass 6 A klassen har ingen klassponsor ännu så just nu är namnet klass 6 A  Välkommen Team Onze första bokade teamet inför 2021.

Först ut som Klassponsor är www.resortillsolen.se  för klass 2A Resor till solen som arrangerar vinter resor till solen.  Börjar redan nu i November i södra Portugal där besök på denna bana ingår i tema vecka med Motorsport. Bonuspriset för det team som vinner klassen 2021 är just en resa till Solen och STEC välkomnar denna ide och grattis redan nu till det teamet som vinner denna klass 2 A Resor till solen.

Jobba på STEC Motorsport ? kika på detta 

Vi söker nu inför kommande säsong bra människor som är intresserade av racing. Det finns flera olika uppgifter och alla är de viktiga. Så vill du vara med i organisationen STEC så är du välkommen obs du behöver ej förkunskaper då vi har internutbildning.

Vill du unna dig en vecka eller flera i vinter så kika på detta med Resor till Solen i Portugal solsäkra kust.  Mindre med  Corona där än i Sverige och trevligt sällskap kommer utlovas.  Välkommen bloggen kommer ut hela vintern även om det ser ut så här.

 

Öppen fråga 1 Maj kan vi köra det som ett bra datum 2021 ?

Vi sitter och pusslar med kalendern och frågan är om 1 Maj är ett bra datum för Racing 2021 då man kan komma till banan på Fredag då de flesta är lediga och testköra och sen race Lördagen 1 Maj eller är det ett datum som är heligt för demonstration?

Fundera lite på detta och kom gärna med reflektioner och tankar för samverkar vi inom STEC mellan förare , arrangörer och kan skapa bra energi inför 2021 så är min övertygelse stark att detta kommer bli riktigt bra racing säsong.  Ha en fantastisk vecka kära du och dela gärna vidare bloggen till dina racing vänner.

En sista grej som kom upp under dagens Formel 1 race som hänger ihop med STEC 2021 

https://www.youtube.com/watch?v=RL1oFTz-NvA

Ser ni tydligt samman kopplingen med STEC ??  Svaret önskar vi få på email stec@stec.se bra pris på den som finner svaret.

Glöm inte bort att lägga ut lite hintar inför Farsdag. Vem vill inte få en racingupplevelse eller ett par nya skor ?