fbpx

Informationsblad  Klicka   Best lap

Läser du bloggen som kommer varje vecka ? Kanske du har missat ett avsnitt så finns de sparade här Klicka

BEST-LAP kan det var en ”gyllene ingång” till att få förare och publik att komma och trivas på STEC helgerna?  Det vi kan vara helt överens om är att vi måste pröva.  Öppet för alla sorters förare och alla sorters bilar. Klasser finns i stec formatet A,B,C eller helt öppna klassen samt klassen utom tävlan.  Gatbilar , Sportbilar eller rena tävlingsbilar.  Vi provar detta med start 2-3 Juli så får vi massera in detta nya koncept för förare som kanske har ledsnat tidigare eller som kanske är helt nya och vill utmana sig själv och utvecklas som förare.  Facebook tråden är denna KLICKA

Konceptet är hemtaget från Sverige och här finns originalet Klicka

Peugeot satsning för Juniorer ?? 

Denna Peugeot är nu inköpt till en juniorsatsning med Aktiv Säkerhetskörning   Den vita färgen gör sig perfekt med din Autograf med spritpennan som visar att du är med och stödjer denna form av satsning. Stöd ungdomen Skriv ditt namn på bilen för 100-500 kronor. Det går till att du swishar på nummer 1232658102 märk betalningen med ungdomsbil + Ditt namn. Skriv mail till motorhalsafritid@gmail.com så får du även fribiljett till 2 Juli på www.tierpmotorfestival.se Företag som vill stödja detta team kan få en faktura. Bilen ska sedan användas till aktiv Säkerhetskörning för ungdomar på Tierp Arena 2-3 Juli. Nu satsar vi på aktiv säkerhetskörning för ungdomar känns det bra för dig? Vi kommer under Juni göra filmer som visar när ditt namn kommer upp på bilen. Trevlig Juni mvh Hasse 070-798 23 78. Företag kan få en faktura inga problem..

STEC AUDI TT  Bil till salu  

Rycker det i gasfoten men har svårt att få den berömda tummen ur ? Velar kompisarna och det kommer inga raka svar. Vi från STEC vet hur det funkar så nu gör vi detta mycket enkelt. Köp färdig bil inklusive startavgift.  40,000 kronor Audi TT inklusive startavgiften.  Bilar finns utanför Uppsala och är du seriöst intresserad så maila oss på stec@stec.se perfekt bil för både 2,4,6 timmars klassen.

Vi är Sporten – Du är Sporten

En sport är inte större än sina utövare. . Förare, Mekaniker, banskötare, publik, mekaniker, arrangörer, Funktionärer och många många fler. Allas insats är lika viktig. Om inte alla delar fungerar så stannar sporten upp. Utan er finns ingen Bilsport.

För vi är en sport. Även om vi nästan glömmer bort det bland Regler, tekniska innovationer  och bränslepriser. I grunden handlar det om hundratals människor som älskar att vara med sina bilar  och ännu fler som älskar att titta på när de förarna gör upp om vem som är snabbast runt banan. Först i mål, göra en bra insats eller bara vara glad för att vara med. Alla har vi olika ambitioner med vårt deltagande i den här sporten. Men alla är viktiga för att sporten ska överleva och växa.

Vi vet hur mycket alla kämpar i den här sporten. Hur mycket tid som läggs ned. För kärleken till sporten och till bilarna. ”Vi är sporten” är STEC initiativ för att lyfta alla aktiva inom racingen. Att visa helheten och få alla att känna stolthet. Vi är så mycket mer än bara ett spel. Vi är en naturkraft, som engagerar människor i hela landet från Mittsverige i norr till Mantorp i söder.

Vi är också en jämlik sport där alla tävlar på lika villkor, gammal som ung, kvinnor som män, stor som liten. Och vi vill att ännu fler blir lika hänförda av stec som alla redan aktiva är.

”Vi är sporten” visar upp alla aktiva i sporten, alla delar som bildar helheten och påminner oss om att vi ska vara stolta över.

Men vi är självklart ingenting utan förare. Vi är en rörelse där människor andas och lever bilsport från morgon till kväll. Om alla människor inom racing är ekrarna så är bilen navet i hela vår verksamhet och kärleken till bilen är det som förenar oss.
Det är ni som kör,  sköter och mekar med bilen som är sporten. Det är ni som köper betalar  äger bilen som är sporten. Det är ni som tar emot publiken på banan som är sporten.

Det är vi tillsammans som är STEC

Tack  Hasse.

Nästa Blogg kommer 20 Juni Läs den gärna gratis och dela den vidare.