fbpx

stec 2018 logga.jpg
30 stycken förare teamchefer samlades i Söndags på Hälsans hus i Stockholm vilket är otroligt bra i skitväder  OS , och Svenska Rallyt.   Nytt rekord på ett möte och det var väldigt givande med högt i tak och åsikter får komma fram precis som vi önskar inom STEC.     
ambulans.jpg
första mötet vi haft med legitimerad akutvårdspersonal och Peter Hjalmarsson drog säkerhetsplanering ,  akutsjukvård , Rescuebil  och STEC är otroligt glada över att kunna skriva att 2018 har vi absolut laddat för säkra evenemang.    Motorsport är en förhöjd riskaktivitet men med detta batteri av resurser som Peter och L-D Care kan visa upp så har vi en inom bilsport otroligt start strategi för att skadorna vid krascher ska kunna tas hand om på bästa sätt.   Rescue bilen kommer köras av brandmän nu pratar vi topp standard men det ska vi göra för att nu är SM statusen spikad i förbundet vilket också känns bra.    Så vill du som förare och team nu kriga om medaljerna i Svenska Mästerskapet i 6 timmars Endurance så kör STEC  6 Tävlingar de 5 bästa resultaten räknas. 
Spikad kalender 2018 
stec Championship
STEC   Vi kommer kunna dela ut 1000 biljetter till varje tävling till Gymnasieskolor som ligger i närheten och idag gick 500 fribiljetter till Linköpings universitet för premiären 2018 8 April på Mantorp Park.  vill ni ha biljetter kontakta oss på stec@stec.se    
tomas b.jpg
Thomas Bengtsson och Stefan Wettervik är 2018 års förarspråkrör för att få en aktiv transparens mellan förare och tävlingsorganisation så som förare team ta kontakt med Tomas på Tävlingsdagar eller email  thomas@teknikexperten.se   de kommer mellan tävlingarna ha möte och detta ser vi som viktigt för många olika parametrar inte minst för att vi i STEC organisationen är inte lyssningsbara under en tävlingsdag.   FOKUS FOKUS på tävlingen just då. 
På önskemål kommer också det skapas en flik på hemsidan där vi kan presentera teamet med bild namn sponsorer etc så när ni nu anmäler er så skicka in  en bild namn på förare tekniker  lite info för det skapar en bra grund i depån om vi känner varann vid namn och team.   
resultat
Lite nyheter inom tävlingsreglementet men viktigt är att läsa PM  och framför allt anmäla sig i tid inför racet.  Vi ”hjälper” er 2018 genom att höja priset varje månad som går för att få tummen ur och läs denna checklista 
1 Anmäl teamet och förarna till Licensdag  har ni tidigare Licens Racing så fundera om inte denna 1000 lapp för att köra kan vara bra ändå vi kommer även erbjuda GT open på Linköping den 7 April
2 Läs igenom hela hemsidan kommande helg. Läs om tankningsregler  startregler  fart vid warm up  VSC  Parc Ferme läs om STEC Light förarutbildning Läs allt för din och allas skull jag vet det är mycket men kunskapen är lätt att bära och ge lugn inför säsongen.
3 Beställ däck  redan nu R däck är inget som handlarna har på hyllan eller som man enkelt beställer på däckonline.  Vi från STEC saluför Yokohama och erbjuder subentionerade priser på STEC däcken  205  och 225  både för Standard och Racing klasserna.
4 Kolla overall handskar underställ sitter det bra och är helt eller när köpte du racing strumpor senast och 2 par är ju minimum under sommar racen. Det kommer bli svettigt på förarplats även 2018.   Allt finns hos Dan på GA Lindberg 
5 Fråga nära och kära kollegor och företag när de senast profilerade sig inom Svensk Racing.  Vi från STEC kan fakturera er startavgift men även erbjuda Sveriges mest fartfyllda företagsevent  på flera olika banor och olika budgetar.
6 Kolla AMB transponders har licensen gått ut eller behöver du en ny ?   STEC säljer ut de vi hade 2017 för 2500 kronor så har du en egen komplett med laddare hållare etc.
7  Anmäl teamet till den 8 April så är ni garanterad plats ni som köper årskort kommer vara garanterade platser varje race men banorna har olika max antal team så för att vara garanterad plats på startfältet anmäl er.
8   Vill du köra GT-Open som är en perfekt klass för 1-2 förare  och som även körs på fler banor som Kinnekulle , Ring Knutstorp.  Vårt samarbete med www.bavariaracing.se skapar nya möjligheter för sprint , Mellan , och lång lopp STEC är ensamma om att erbjuda detta i Sverige i samma organisation men framför allt samma bil kan du köra massor 2018 .
9 Kryssa i kalendern och informera barnen om att det kommer finnas elbilar gokart TV spel osv det kommer erbjudas medåkning på bana i Racebil  och när bjöd du svärmor på en resa sist ?
10 Sista viktiga i denna lista är att ta med inför säsongen är körglädjen ?  STEC jobbar mycket för fair ärlig racing. Det ska vara med ett leende både inför under och efter racedagen.  Dela era race historier på egna eller STEC sociala medier bomba med bilder från garaget eller med glimten i ögat utmana kompisarna.
 
Nu sist så efterlyser vi ett par saker
1 Har du bil och söker förare kontakta oss omg
2 har du gasfoten men saknar bil och team kontakta oss omg
3 Vill ditt företag synas som klassponsor eller spurtpriser 2018  kontakta oss.
4 Volontärer på tävlingsdagen vi har behov av många olika roller både som besiktningsmän , flagg funktionärer , sekreteriat , tidtagning , etc etc vi utbildar dig och du kommer få se Mästerskapet från absolut bästa plats nära banan.
På lördag kommer hemsidan vara uppdaterad med tävlingsregler osv nu så önskar vi från STEC er alla tävlande och funktionärer en riktigt bra säsong i Svenska Mästerskapet och kora Sveriges bästa Endurance team .
 
Okey kontakt med oss om vad som helst
[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]
tierp arena.jpg
PS glöm inte Bilsportfesten den 1-2 September  Tierp Arena  boka in detta mer info finner du på hemsidan