fbpx

https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/6zXbbo/sefs-malbild-publik-pa-den-allsvenska-premiaren

Kan denna text hjälpa oss inför premiären på Mantorp ?? Tro oss vi följer debatten som pågår väldigt noga. Vi läste även att Race 4 Fun laddar för sin premiär slutet på Mars. Jättekul om den enkla bilsporten kan komma igång för både R4F och Krutcupen är 2 otroligt viktiga serier för oss inom racingen Långlopp.

Ny samverkan partner till STEC 

Starkeberg Betong AB drivs av Christer Tolf och Linda Tolf Eliasson. VI har som specialitet betong och armering. Men vi utför även viss murning. Klicka på bilden för snabb kontakt och de kommer även finnas med på Mantorp Park.  Vill du ha hjälp med Betorng aremering osv så prata med Linda och Christer kör en kombination av Mazda /Volvo 2021.

1 Mars höjs priset igen på det subventionerade årskortet. till 28,000 för 7 tävlingar och 6 träningsdagar. Så betala gärna ditt kort innan Måndag..

+40 team på Premiären och vi vet att det finns några till som siktar på att bygga klart i garagen. se gärna filmen.

STEC jobbar nu med att få ihop till denna utlovade prispott. och samverkan med fler företag och då kom vännerna från www.rovab.com med ett kanonförslag Så rovab går in som klassponsor och STEC blir återförsäljare av deras produkter på tävlingsbanorna. Vi kommer under våren komma med olika erbjudanden och 2020 körde vi på Rovab oljorna i både lastbilarna , tävlingsbilarna så att det är bra grejer råder det ingen tvekan om. för beställningar kontakta oss på stec@stec.se

Vi får frågor om denna prispott. vårt mål var att kunna få ihop 50 individuella team under 2021. då finns det 2000 kr från varje team att snyggt kunna dela ut till vinnarna i resp klass efter storleksordning= Antal startande team.  är det 10 team i klass 6A  så får totalvinnaren 20,000 kr  är det 20 team i klass 4c så får vinnarna 40,000 kronor. ”Rättvis Racing”. Blir det 48 team så var planen att skjuta till och blir det 56 team så lägger vi överskottet till 2022.. Pengarna kommer från samverkande företag så hjälp oss att finna företag som går in i STEC starka nätverk. 

Ni som var med 2020 vet förutsättningarna och Vi säljer inte en enda biljett för publik innan Poliser och FHM  skriver att det är okey med xxx antal personer på offentlig plats. Tvärtom så är det endast medlemmar som får vara med och skulle detta ändras så kommunicerar vi ut detta. omgående. Nu råder SM status på denna tävling och det rättar vi oss efter.  Flera förare har frågat om möjligheten att konvertera om sin Licens/Vagnsbok. till STEC från SBF. Detta kan vi naturligtvis hjälpa er med under både Tierp 5 April men även Lördag kväll samt Söndag morgon. Skulle det bli oerhört stressigt på Söndag så löser vi detta på race nummer 2 1 Maj på Tierp Arena.  Men viktigt 09,30 stänger vi besiktningen på Mantorp. Så är din bil obesiktad kom direkt till Box nummer 1 för säkerhetsbesiktning Glöm ej handlingarna om egen kontroll som du finner på hemsidan..

Team Zito Racing halv presentation ?

STEC pratar mycket om trappsteg , insteg , samverkan med Krutcupen samt Lets deal.osv. Just

Christer och Micke hade sett en blänkare om att prova stec bil Sviestad 500 kr! Killarna kom och fick testa en Audi TT några varv och sen började snacket gå i garaget och micke bombade Hasse med frågor , tankar , ideer här fanns det sprudlande engagemang.  Snabbt köptes det in bilar overaller och test nummer 2 skedde i samband med Svenska Öppna Långloppsfinalen i höstas med en snygg 350 ZX.. Det som glädjer oss i STEC är att tjejerna Eva och Linda hängde på och körde så det rutorna skakade i domartornet varje gång de tog ny sats på Start&Mål rakan. Meriterade Oskar Kruger fick knappt ur tjejerna från bilen och jag såg hur Micke & Krille myste och såg beundrande på tjejernas körglädje. Tänk vad en provkörning av STEC kan skapa teamwork , samverkan och vi önskar er ett fantastisk stort VÄLKOMMEN till STEC 2021.

Ekebygg företags gäng på 6st som kör racing. Vi har kört i andra sammanhang i 5 år och tänker prova att köra med Stec i år.    Drivers: Pär Wernersson, Peter Wernersson, Jaan Tolli. Alla med gedigen racing bakgrund, Resterande gäng Teamchef Christian Sandrå och Depåchef Richard Lindahl samt chefskoordinator Ola Bylander ser till att allt flyter.

Vår bil är en pigg 20 åring som heter Saab 9-3T.

STEC GT-Open Detta vill vi berätta mer om. Hasse har ju träffat tidigare denna trots fortfarande ung ålder Oskar Kruger som vi nämnde.ovan. Detta är för mig en stor ära att åter få köra med Oskar. Kika på killens meriter!   Tyvärr så är det så att media sällan skriver om våra duktiga förare inom GT klasserna varken i Sverige och när de tar steget ut på racingens världsscen.  Killen har tävlat in STCC , Men något som är för mig mycket större är Euro Serie där oskar tävlande med bilar som Porsche , BMW , Maserati , Ferrari Även hunnit med och köra Camaro i Imsa och Radical i både England , Sverige. Sen det för mig det största av allt är nar jag frågar lite försynt skulle det kunna finnas möjlighet att du kan vara STEC förarcoach och licenskurs ledare så kommer svaret direkt ”Självklart STEC i mån av tid så är jag med” Har ni möjlighet att vara med på STEC Licenskurser så jag kan bara rekommendera detta.  Gick ni kurs 2019,2020 ta möjligheten och gå en till. Kurserna kostar 1000 kr och detta kommer lyfta er racing oavsett tidigare förkunskaper.

STEC GT-Open är 2 timmars alternativet. perekt för 1-2 Förare startavgift 2500 kronor och vi vet det finns så många fina racingbilar i garagen som inte längre har kompletta team. men nu skapat detta med STEC GT-Open  sprid gärna detta för enligt STEC är detta en ”Perfect Day”  Läs mer genom att KLICKA 

Vi vill även presentera en till Racing Tjej.  Det är Julia Larsson som till vardags hjälper Mikael Mårthen att trivas i livets karusell. Jättekul att du är med i team Women team och vi fyller gärnna på med fler gasglada tjejer,  5 race för 9,995 all inclusive och då finns det utrustning att låna , Licens ingår och en härlig teamkänsla. Perfekt present till frun , sambo ,dotter eller svärmor.

Okey detta var Mars första Blogg. Flera team har beställt däck men Yokohama har laddat upp med fler så skicka iväg er beställning så ni inte står på Mantorp med taskigt gummi. Beställning görs här Klicka  så får du det hemkört till din dörr. Har du företag som vill samverka med STEC eller vara med i Företagsracet så be dem kontakta oss på stec@stec.se Nu önskar vi dig en fantastisk Vecka så kämpar vi stenhårt nu inför premiären i Svenska Öppna Mästerskapet i Långlopp. och Stort tack för förtroendet för att du väljer att köra STEC 2021.  Vår slogan

STEC av förare för förare känns äkta och saknar du något under säsongen så tveka inte att ta luren 070-7982378 det numret är till för att prata Bilsport på. 08-23,00 7 dagar i veckan nu ska STEC varumärke fortsätta byggas starkt och förarna vet bäst hur racingen skall bedrivas inte några slipsar på ett förbund styrda av FIA. .

liten film men ett stort tack för förtroendet.