fbpx

Premiär videon på Mantorp går bra att spara och dela vidare.  

Premiär Promo för STEC Light

Men vi ska börja med att hylla  2 tävlingar?

Vi som gillar långlopp har nog alltid tänkt på Dakar rallyt ? Detta enorma race som slukat massor med förare och bilar.  i år har vi bara 1 Svensk hojåkare med och officiella hemsidan där ni kan följa rallyt och STEC har ett samarbete med ökenrally körning 2020 som en skön kontrast i Marrocko denna vinter läs gärna mer om detta för er som vill byta kylan köra i sanden. Hemsida för detta .

Långlopp 24 Timmars 

Vi stec tittar naturligtvis mycket hur dessa proffs jobbar för att kunna få ner detta på Svenska banor kika gärna lite på hemsidan och man kan som gästförare hyra in sig i team precis som STEC bygger nu inför 2020 med olika lösningar för privatförare.

Racewars 2020? företagsinformation Glad om ni sprider detta vidare och anledningen som du förstår är att belysa STEC för fler besökare.  Vill ni boka boende så gör det gärna redan nu för det kommer förhoppningsvis bli fullt.  STEC kör Racing Lördag 2 Maj  Stec Light Söndag 3 Maj .

2020 Nytt spännande år med Race Wars motorfestival

Känns väldigt spännande att lägga detta på en fantastisk plats som Tierp Arena som är byggd för just motorfestival. Det finns faciliteter , toaletter , läktare , el osv osv och framför allt vi stör inte de som inte vill vara med . Nu vänder vi oss till företag som vill marknadsföra sina tjänster och produkter för blygsam avgift men med stor profilering samt 100% Garanti om ni inte är nöjda.

Klicka direkt till hemsidan
Film om Tierp Arena

win-win skapar långsiktighet

Denna inbjudan skickar vi till de företag , föreningar och grupper som vi tror gillar detta med motorfestivaler.
Men vi är inga tiggare utan vi vill ni ska få ut minst lika mycket som ni sätter in i detta i form av pengar eller produkter. Och detta är viktigt för oss. För utan Win-win blir det inte kul på sikt.

Race Wars på sociala media

Redan nu i Januari har vi redan över 1000 intresserade som valt att
klicka intresserad och detta med över 4 månader kvar.  Nytt rekord och visar att intresset är stor och informationen kommer ses av tusentals konsumenter varje gång vi lägger upp en ny samverkanspartner.
Facebook evenemang

 

Hur går vi vidare? Svara på detta email och önska mer information. Vi vet att er tid är dyrbar och ibland hamnar email till fel person på företaget eller att man är stressad och därför ringer vi aldrig på måfå och stör företag. Men kika igenom kort hemsidan och vi återkommer efter OK från er med mer detaljerad information om hur ni kan vara en medspelare under Racewars  Maj och September på Tierp Arena.   Racewars@racewars.se
Vill ni även gasa med kunder och personal under racewars kika gärna på STEC företagsutmaningen  https://stec.se/kalender-2/

VIP inbjudan till Premiären och kul med fler nya team. Denna gång från Dalarna i BMW

mer info och mindre än 100 dagar kvar 

2020 har precis börjat men för oss inom STEC är det full fart då klockan räknar ner och det är nu mindre än 100 dagar kvar till premiären.
Vi vet av erfarenhet att det alltid blir stress så vi tänkte hjälpta teamen med en lista som är bra av flera skäl.
Januari  Kolla igenom personlig utrustning. funkar handskarna en säsong till har overallen krympt eller skulle det vara skönt med en ny undertröja ?
Februari beställ däck. Stec har avtal även under 2020 med Yokohama som hjälper er team med däck till riktigt bra priser. beställ på stec@stec.se
Mars kolla bussningarna , byt alla vätskor i bilen , gå igenom bromsarna , och starta upp motorn låga varv speciellt om ni renoverat den under vintern.
Dela upp Kostnaderna i teamet.  Årsavgiften 20,000 börja delbetala redan nu till STEC 5000 kr i månaden så är ni klar till premiären.
Sök sponsorer  STEC kan fakturera företagen direkt som förarutbildning kolla med ditt nätverk.
Promota teamet och serien på sociala medier vi delar gärna ut fribiljetter till teamen med ert namn på osv.
Vill ni vara med på Elmia mässan ?  Vill era sponsorer synas på Sveriges största fordonsmässa?
Vill de synas på teamskjortorna 2020? Här kan många av oss hjälpas åt med flera delar.
Funktionärer behövs alltid kolla med dina vänner om de vill ingå i STEC funktionärsgrupp.
STEC Vill nu 2020 ska bli ett kanonår och med just din energi så kan vi gemensamt bygga detta.
Facebook trådarna 2020
Vi önskar alla en riktigt bra vecka….