fbpx

Ännu ett nytt team bokar årskort 

Kent ,Rikard Isaksson och Anders Fridh  i en konstellation som kommer bli mycket spännande att följa. Teamet beställer samtidigt 16 stycken däck. som vi diskuterade i Specialbloggen om att kunna göra en specialpris och få däcken direkt till banan. Välkommen till STEC 2022.

Vi arbetar nu med det vi kallar för utbildningracing men vad innebär detta ? Klicka gärna på länken

utbildningsracing  

Detta med utbildningracing är något som vi ser som en viktig del i denna process att utveckla förare till racingen och STEC kommande år. Vi ser inte positivt på att man ska kunna beställa ett Licenskort på nätet genom att svara på några frågor och sen kalla sig racingförare. Utbildning är inte tungt att ha med sig under hjälmen och framför allt så underlättar detta så mycket på tävlingarna när förare vet vad som gäller. Det blir mindre diskussion och på sikt renare racing och roligare för alla parter. Vi kommer under varje ny månadsblogg ha ett specialnummer om regler så här såg det ut i första delen 

Utbildningracing kommer vi ha på Sviestad och Tierp i samband med Krutcupen tävlingarna så vill du som stec förare vara med så går det perfekt att vara med på dessa kurstillfällen. och praktiskt körning blir det i samband med STEC Trackday och Time-Attack se kalendern.

Detta är vi glada över att kunna presentera en sådan rejäl lista med körtillfällen. 

Allt går även att boka som presentkort och det är en passning till just dina vänner med tung gasfot att bjud dem på en trackday som 20,30,40,50,60,70,80 års present i samband med tävlingarna på STEC helgerna.

Sista Januari ska vi beställa årets teamjackor och skjortor. Vill dina samverkansföretag vara med så behöver vi få in logga och en faktura adress på stec@stec.se innan sista Januari för att lägga beställningen. Och vi vädjar så klart ni frågar runt för allt sånt här gör att vi kan sänka kostnaderna på kläderna till minimum och vårt mål i framtiden är ju att kunna dela ut i årsavgiften STEC kläder fritt till samtliga teams förare. 4,995 kr är avgiften att synas hela året på hundratals bärare.

Veckans Ambassadör Jonte Söderling Operativ Chef under Gotland Ring tävlingen som avslutar Svensk Långloppsracing 2022 på mäktiga Gotland Ring i Oktober. Facebooktråd  Det häftiga med denna tävling är att det är helt öppen oavsett om du kört någon serie eller kommer helt ny med en bil som innehåller bur,stol,bälte och som personlig utrustning bär racingkläder så är du välkommen att vara med på en häftig tävlingshelg. med körning Fredag-Lördag-Söndag. Bokningslänk finner du här som uppdateras löpande. Känner någon igen banan som Jonte på bilden står på ?? Bonuspris till den som skickar in rätt svar.

Team TMDW?  Ännu ett mycket bra företag bli officiell samverkanspartner med STEC 

Gå in på hemsidan eller i butiken i Spånga. https://www.autoracing.se/ Beställ med koden STEC och du får en rabatt som STEC Team på hela fantastiska sortimentet.  Vi tackar för förtroendet Autoracing och kommer i nästa special nummer berätta vad som krävs i personlig utrustning för att du ska kunna köra STEC Racing 2022.

Vill du se STEC livesänt med kamera team så ett steg är att trycka på Prenumerera på stec Motorsport kanal. Det kostar ingenting och vi är i skrivande stund 436  prenumeranter.  Det behövs vara 1000 stycken för att vissa extra finesser ska kunna träda in. så dela gärna detta budskap.  Under tiden så kommer vi söka hjälp med live sändningen ekonomiskt och Yokohama har meddelat att de kommer vara med på både jackor och livesändning för bra marknadsföring.  en rejäl livesändning från 9-10 April är ca 30,000 kr så kunde vi bli 6 företag som går samman med 5,000 kr vardera så är live sändningen ekonomiskt i hamn. STEC kommer ta den kostnaden om Covid situationen är sådan att vi ej kan erbjuda publikplats precis som vi gjorde premiären 2021 då visningen hade drygt 4000 klickvisningar Vilket är fina siffror när vi pratar med sponsorer som kan vara med för ca 1 krona per besökare som ser livesändningen.  Vi kikar även på några andra lösningar men arbetsplanen just nu är att kunna visa tävlingen på media i någon form och tips tas gärna emot inom detta område.  3 stycken erkänt duktiga bilsportfotografer har redan nu ansökt om media ackreditering till premiären vilket vi uppskattar då fina foton alltid är kul.  Vill du vara med i fotogänget eller kör du drönare , gillar att filma så hör av dig direkt för mer info stec@stec.se

 

Strykjärn i STEC varför är detta viktigt för serien!  kika på filmen och nästa veckas blogg ska vi berätta vilka märken som skall finnas 2022.

Var finns alla fina bilar som har kört racing tidigare svårt att se dessa skrotade eller nerplockade.

Vi ställer nu frågan öppen på olika sociala plattformar ”Vad kan STEC göra för att få dig tillbaka på banan”? Ofta är svaret att teamet har splittrats, oense om pengar eller mektid. men bilarna måste finnas och vi från STEC vill nu verkligen trycka på att erbjuda Trackday , Time-Attack , 2-4-6-10 timmars racing 2022. Det enda vi önskar som motprestation är att du kommer till banorna kör snyggt följ de enkla regler vi satt upp med detta mycket liberala tekniska regelverk och var en bra ambassadör innan , under , efter körningen. Tycker du STEC helgen var bra sprid detta tycker du något var fel , tokigt , underligt eller rent åt helvete så prata med tävlingsledningen. STEC är skapad av förare för förare för då tror vi det blir bäst.  Ser eller hör ni något team eller bilägare som känner det rycker i gasfoten så bjud in dem till STEC 9-10 April premiären nu önskar vi dig en fantastisk vecka.