fbpx

Vi satt och drack en Carlsberg under styrelsemötet i helgen som gick.  Vi tittar ju och försöker lära oss av de bästa i olika branscher och Carlsbergs slogan kanske vi kan låna lite.  Då vi siktar på internationella race 2022. Det låter kanske lite större än vad det är men faktum är att Norge har en fantastisk anläggning i form av Rudskogen som ligger bra till med mindre än 25 mil från Karlskoga som också har fått förfrågan att kunna ta sig an 1 deltävling. och så har vi naturligtvis Gotland Ring som vi nu ska utvärdera i höst. Det ser ut att kunna bli en fantastisk säsong 2022.

17 Juli kom gärna till www.tierpmotorfestival.se Vi kommer erbjuda testkörning och ett bra ställe att marknadsföra teamet och serien.

Företagsracing Hoppas vi nu ska ta fart efter Covid problematiken. STEC har nu 10 stycken Audi TT racing klara för just detta ändamål. Sprid gärna detta för vi ser det som ett bra tillfälle att bredda verksamheten men naturligtvis även i linje med det vi tjatar om att racing ska kunna passa många fler än de aktiva som nu kör.

Helgen gick också åt delvis att sitta och skicka ut biljetter till publiken på kommande race. Vill du erhålla biljetter så swisha 100 kr per vuxen biljett på 1232658102 märk gärna om det är ngt team du extra hejar på. för som vi skrev om på tidigare blogg så ska vi försöka få detta att bli den modellen som gör att startavgiften i framtiden är 2000 kr för att köra ett 6 timmars race. Läs gärna bloggen 

Boende Gotland  boende Gotland

Exel fil är nu skapad så du snabbt enkelt kan rapportera fel eller anmäla er till boende och bankett till stec@stec.se

Det finns totalt 154 Bäddar och priset är 350 kr per person /Natt och det ingår Segerbankett på Lördag kväll samt frukost Söndag morgon.Färjebiljetter bokar du direkt Rederi  med koden gotring21 för att få bästa pris. 

Ström slarvas det med att betala och de som vet med sig missade ström senast kan betala och boka nu till Mittsverige för det är begränsat med elstolpar så in med 200 kr på swish 1232658102 så är du garanterad el på Mittsverige.  ( Glöm ej teamnamn ) 

Lite bra fakta om vätska till dig som förare Klicka

Drick före , under , efter du kört Midnattsolsracet.se Vi kommer saluföra vatten med och utan kolsyra även Pepsi för snabbt få tillbaka blodsocker Men tänk gärna på detta extra mycket nu under denna värme.

Reklamprodukter till prisbordet tas tacksamt emot bara att ösa på inget är för litet eller stort.  stec@stec.se 

Vi bjuder gärna på några filmer även denna sommarvecka då det kan bli regn på några ställen. Så hoppas vi att några av oss träffas den 17 Juli på Tierp Arena pris 500 kronor för en dag trackday.  Vi önskar alla våra läsare och följare en riktigt fin Juli Vecka

 glöm ej att boka in datumet 28-29 Augusti då kommer Sveriges i särklass största Långloppshelg köras i antal Team.