fbpx

Ny vecka ny blogg

Min fru tyckte det var märkligt att jag skulle gå upp tidigt på en Söndag morgon för att sätta mig och skriva en blogg som enligt hon få läser så här mitt i semestern? Nu hoppas jag du hjälper mig i denna äktenskapliga krissituation genom att kommentera och dela även denna veckas blogg för den innehåller ett par viktiga delar.

3+17 Juli Träning , test och prova bilen dagar på Tierp Arena 

Vi tror stenhårt på denna modell att erbjuda test dagar även om det är få som kommer och testar. Själv har jag svårt att förstå detta men det kanske släpper ngn dag och kommer 10 STEC team som vill prova ut nya inställningar , köra in bromsarna eller just träna spårval för att utveckla sin körning. Vi tar 500 kronor för STEC team att komma och testa bilen under en dag på Tierp. För det är varje gång så tråkigt när vi ser team komma laddade till tävling och så bryter man för en litet skitfel som mycket väl skulle kunna upptäcks under 2 timmar träning veckorna innan tävling.  Vi vet att kalendrar är fulla med saker som skall hinnas med absolut men se detta som en tjänst och möjlighet att komma och prova racebilen eller varför inte ta med vänner som har bilar som behöver få lagligt köra 200 km/h.

 

Pokaler är inköpta inför Mittsverigebanan och det blir 2 prisceremonier  tiderna för dagen finner du här KLICKA 

Biltransport Sthlm-Härnösand-Stockholm   2500 kronor per team. bokas på stec@stec.se

Vi har nu möjlighet att köra upp ditt teams bil till Mittsverigebanan för 2500 kronor.  Perfekt för dig som vill slippa traila  vägen upp Lastning kan se direkt efter 17 Juli träningen på Tierp Arena. Denna tjänst kan vi erbjuda om intresse finns till samtliga banor i framtiden..

Team presentationer på sociala medier 

https://www.facebook.com/brinkmotorsport

https://www.facebook.com/PowerRacingTeam

https://www.facebook.com/SundahlRacing

Detta är några av de Svenska teamen som har dessa och det finns många på Instagram osv.

STEC SIDOR 

https://www.facebook.com/stec.se

https://www.instagram.com/stecmotorsport/

Har ditt team något social media exploatering ?  Fundera på om det kan finnas ngt värde i detta för er och STEC.

STEC tittar redan  nu inför 2022 på vad som kan göra STEC till det självklara valet att tävla inom när det gäller Långlopp.  En viktig sak är naturligtvis Ekonomi och det är en av anledningarna till att vi kör 2,4,6 och vid ngt enstaka race 12 Timmar. Men vi ser också ett stort värde i att kunna jobba gemensamt med ditt team för att få en lindrigare ekonomiskt börda som team. En sak är detta med Företagssamverkan som inför detta år varit svårt pga Covid och vi hoppas att det nu kan lösas upp.. Ett annat viktigt segment är publiken som naturligtvis varit en oerhörd börda fram till nu. Nu önskar vi att publiken ska komma till banorna och då måste vi alla klura på hur ska vi få dem att komma?  Ett sätt vi provade 2019 var kickback till teamen.  Sälj 20 biljetter x100 kr och sänk startavgiften med 1000 kr.  Detta kommer vi göra även som prov under hösten. Varje team får möjlighet att själva eller genom STEC direkt sälja biljetter till racet.  Som en arbetsmodell inför 2022. Där tanken är att om detta faller väl ut så ska ditt team kunna köra för 2000 kr per tävling ?  Modellen kallar vi STEC -Modellen och bygger på att i serieavgiften 7 tävlingar= 30,000 kr så är priset 4285 kronor per race.

Teamet får 28 biljetter till varje tävling x 100 kronor =2800 kronor som teamet säljer eller lägger med i sponsorspaket till företag. lyckas teamet sälja dessa 28 biljetter så är startavgiften 2000 kr per race i STEC.  Officiellt kommer biljettpriset för besökare vara 200 kronor i Entren så vill man åka och titta på tävlingen , motorfestivalen osv så kommer personen vilja köpa biljett direkt av teamet och det skapas en win-win situation för alla.  Vill man inte sälja eller erhålla ngn biljett så skriver man det i anmälningsansökan att vi kör för 4285 kronor och vill inte sälja biljetter så är det ju fine med det också, Vi gillar inte att tvinga på saker på teamen som är våra kunder utan detta skall ses som en modell att kunna sänka sina teamkostnader genom att jobba aktivt för att få besökare till STEC 2022.

Efterlysning bilar till Youtuberacet. STEC/Krutcupen har ju en stor medverkan i detta race och nu efterlyser vi fler bilar som kan få bli stjärnor den 28/8 Vi betalar upp till 2000 kronor för kompletta bilar som kan fungera 2 timmar på Tierp Arena.

Efterlysning gamla Långloppsteam och bilar.  Jag skummar lite i Krutcupen , STEC , MSLS , nshc startlistorna och det måste finnas närmare 100 team och bilar som finns någonstans i ladorna.  Var finns dem ? STEC betalar 1000 kronor i hittelön för varje bil som åter kommer ut på banorna 2021 och tävlar i STEC. i anmälan som team skriver så meddelar dem att tipset kommer från ex Nils Adamsson så kommer vi direkt skicka 1000 kr till Nils. För vi tror inte dessa bilar är skrotade utan de står någonstans och är ledsna över att inte ägarna tävlar med dem av olika anledningar.

Tips , råd , som gör att STEC får publiken att komma till kommande race.  Den 3 Juli kör vi detta med Krutcupen

Ljudbilar , Motorloppis , Ringtaxi , Fordonsutställning , Drifting  Vi får ha 500 på läktarna men publiken är nu svåra dels för att många ännu inte fått dubbla sprutor men även för att många är nu inte vana att åka och titta på bilsport. Kolla gärna med dina vänner vad skulle få dem att åka till Tierp Arena den 3 Juli ? Bästa sättet är att våga fråga.

FILM inför sista dagen i Månaden. Klicka