fbpx

Vet du att stec har en videokanal på Youtube ?  Prenumerera gärna Klicka 

27-28 April viktigt datum  Vi kikar nu på positiva inslag både i det privata livet som ofta hänger med i stec racingen som för de flesta av oss är hobbyracing.

27 April Linköping Motorstadion.

Denna dag är viktig för här skall samtliga bilar besiktas och mätas erhålla startnummer och testas inför premiären dagen efter. Vi kommer ha licenskurser och förarinformation samt att Light ska få ett utbildningsrace plus att vi kommer erbjuda stec 60 minuters race. som vi hoppas kommer kunna bli ett bra inslag 2024. samtliga tider kommer upp på anmälningslistan med PM med alla tiderna.  Klicka 

28 April Mantorp Park 

Premiärdagen och då bör i princip allt vara klart. Transpondrar ska vara testade , startnummer skall sitta på bilarna, Bromsarna ska vara inkörda , Du som förare ska vara det vi kallar ”Ready To Race”  10,00 går starten.

 

Bloggen går ut varje vecka till ca 5000 racingintresserade förare. Vill ditt företag synas i samband med detta så tveka inte att kontakta oss. Vi söker nu olika samverkan för att skapa en bra säsong med mycket exponering.

Startklar bil säljes med Trailer utanför Örebro. 

Team Jakobski kan sälja Audi TT med trailer och färdigt paket med årskort. intresserade lägg ett mail på stec@stec.se så hoppas vi att du köper mycket körglädje inför 2024.

Vi jobbar på med reklam tröjor och jackorna inför 2024. Vill du vara med så hör av dig med loggan. Klicka 

Datum krock Stec är snabbt ute med kalendern för att förare och team ska kunna snabbt kunna sätta kalendern sen kan det alltid bli justeringar. Men vi blev förvånade att NSHC/MSLS nu kom ut med sin kalender och där valt sin final den 21 September. Samma datum som Gotland Ring 1000 kilometer. Nu kan naturligtvis inte stec sätta andra arrangörers kalendrar men vi tycker det är synd om förarna som nu får välja datum för man kan inte vara på Gotland och Gelleråsen samma datum. Bara åter konstatera att samarbete är inte Svensk Långloppsracing starkaste sida. Gotland Ring är ett race utöver det vanliga. Åk med Jonas ett varv Klicka 

Minnas Vinnarna ska vi bli bättre på att göra inom stec!

Vinnarna 2020 presenterades i denna Blogg Klicka   Vi lyfter ett par team

Gula garaget hade denna bakdel som de flesta fick syna under omkörningarna 2020. Guldet gick till Karlstad.

Totalsegrare klass 6 C  Team NSM  som med sin internationella förargrupp gjort en bra insats med deras tunga 4 wd Audi som gick  bra under säsongen.

Viktigt inlägg Klicka https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/mittsverige-motorfestival-ynga-far-kora-gratis Varför är detta viktigt? Vi ser 2 symbolvärden i detta inslag det första påtagliga att STEC går verkligen i bräschen för ungdomar och tjejer ska komma in i vår gemenskap. Ser du det andra viktiga ?

Ser ni pojkarnas tröjor ? Det är stec rakt ut i detta fall SVT. Här vill vi verkligen inför 2024 be er om hjälp som är aktiva inom racingen som vi ofta pratar om ambassadörskap. Skicka in till din lokala tidning en bild om att du/teamet laddar för SM säsongen 2024 i racingen. Väldigt ofta tycker sport redaktionen om att skriva när det handlar om lokala förare.  Tveka inte att spredda stec genom ett mail till er lokala tidning.

Nedräkning pågår  https://onlinealarmkur.com/countdown/sv/#2024-04-28T10%3A00

Film sista dagen i månaden 

Prenumerera gärna på Youtubekanalen.