fbpx

Denna veckas Blogg börjar med en uppdatering med viktig fakta och beslut

PRESSMEDDELANDE SBF mot KKV

Tidningen Bilsport 

Kort faktatråd 

STEC får ibland höra saker som man helst skulle vilja slippa men mycket bygger på okunskap. Men vi vill höja Mantorp parks VD Fredrik Sjöqvist som kontaktade STEC förra året och bad oss att visa att tävlingarna körs helt legitimt med fulla försäkringar både för förare publik och med rescue och sjukvård så är ni välkomna till Mantorp Park.  Resultatet av detta är att vi kommer fortsätta köra på Mantorp Park som är en jättefin anläggning men vi hoppas detta blir ett prejudikat även för Kinnekulle och Falkenberg som tyvärr fortsätter bedriva sin barnsliga inställning att enbart hyra ut till SBF tävlingar vilket vi kommer be KKV kika på 2020-2022.

 

STEC PÅ EM DRAGRACING TIERP ARENA

 

Summit Racing Equipment Internationals EM i Dragracing 2019 (22-25 augusti)

STEC kommer vara med funktionärer på anläggningen och vill du vara med i gänget så kontakta oss gärna på stec@stec.se  man jobbar några timmar och sen får man se otrolig spektakulär bilsport på högsta nivå. Torsdag-Söndag.

Vill du vinna 2 entre biljetter ?  Skicka oss ett email stec@stec.se med hur många reklamskyltar är det på Tierps Infart och vad tycker du det ska stå på STEC skylten 2020?   Hjälp får du av denna film..   Tierp infart

STEC Nascar kommer vara med på plats och promota den delen inom STEC

 

V8 SWEDISH NASCAR

Avtal med Sveriges kanske främsta räddningsteam i Svensk Bilsport Nåkab.

STEC har ju en ambition om att vara det främsta alternativet inom Svensk Långlopp och då ligger det i linje att samverka med de främsta.   Nåkab har den längsta erfarenheten av alla räddningsteam i Sverige och kommer vara samverkanspartner på den Svenska öppna Långloppsfinalen den 26 Oktober på Sviestad. vilket vi är tacksamma för. Vi behöver 40 betalande gästbilar för att detta ska gå ekonomiskt bra vilket vi hoppas ska komma men främst är att STEC ska och vill kunna erbjuda förarna den absolut bästa tänkbara förutsättningarna för sitt deltagande. Hoppas detta uppskattas och delas på era sociala medier.  Nåkab facebook sida 

6 September hjälp STEC att hjälpa andra 

STEC samverkar ju med flera andra organisationer. MHF-Ungdom , Bavariaracing

Är 2  viktiga samverkansgrupper och detta med att lär känna din bil och syssla med förarutveckling är 2 viktiga ledord även i STEC verksamhetsberättelser.   6 September körs nästa gång detta på Tierp Arena och ni kan träna med er gat eller racingbil. Företag och grupper är välkomna att vara med och gemensamt bygger vi detta som också ger en positiv klang bland ”vanliga” medborgare. Lördagens Uppsala nya tidning är ett sådant bra forum och dela detta gärna vidare.  Finns även mer info på STEC hemsidan

Studiebesök på Gelleråsen inför 2020-2022

Hasse samt Stefan Andersson från team Dalens Silverryggar var på SRL igår och gjorde studiebesök vilket alltid är nyttigt för att se hur andra organisationer arbetar för att kunna ta det som är bra och inplantera detta i STEC och samtidigt utesluta det som inte är bra eller krångligt.  Och en sak som mötte mig direkt är bemötandet i Entre. Det är det första intrycket och detta får inte vara dåligt.  Här kommer STEC jobba mycket på i framtiden på att ha pålästa entrevärdar.   Intryck nummer 2 är en vädjan till er förare och team och visas i denna film.

Vi vill trycka på detta som vi varit inne på flera gånger STEC ambassadörer.  Varje race varje gång du tar på dig jackan med STEC eller varje gång du kör med din bil med STEC dekal så vädjar vi över ditt engagemang.  Poker Wallenberg såg man njöt av detta idag och skrev autografer pratade med mig och alla runt och spred en positiv stämning.  Andra förare var mer tysta och spred inte samma positiva energi.  Men tänk på att den du möter kan vara en människa som är på banan för att vilja träffa dig.  Försök ta dig tiden = Sekunderna att bjuda på ett leende , bjuda upp till samtalet svara säljande och korrekt. Känner du att du är i stress eller i affekt be om förståelse och be gästen komma tillbaka kort senare.  Vi förstår att man inte vill surra med besökare samtidigt om bilen krånglar osv.  Men en öppen depå på Tierp Arena och Malmby Sviestad  är viktig för vi vet att det kommer besökare som är intresserade av STEC 2020 och vill besöka serien.  Då vi ofta hänvisar till att komma och skaffa sig en uppfattning om vad detta innebär.  Tack Richard Göransson med ditt team på Gelleråsen ni driver detta mycket bra.

GRATIS TEAMBILDER FÖR ERT TEAM ?

Vi jobbar ju ihop för att ert team ska tävla med låga eller rent av gratis startavgifter inom STEC.  Ni vet detta med att er publik betalar startavgiften systemet.  200 kronor för besökande bil.  Ni har vi skrivit avtal med företaget Mitt Tierp som kommer fota massor med bilder som vi alla får tillgång till. men innan dessa kan vi hjälpa er med gratis bilder att kunna lägga in på Facebook , instagram eller skicka ut på er email kontaktlista.  Går även att printa it dem och sätta på jobbet eller var man önskar.   Så här kan de se ut.

Meila oss på stec@stec med bild och önskad text så lämnar vi detta till canva.se som snabbt skapar en teambild med budskapet att komma till banan och heja på teamet.   Parkeringsavgiften går direkt tillbaka till ert team.  Nu laddar vi för en spännande vecka kom gärna och var med på Tierp Arena .  Vill du promota STEC så välkommen till Tierp  Felix kraschade i går kväll med klev ur oskadd i Indy.  Tack för du delar vidare bloggen på dina sociala medier Ny Blogg igen Måndag 26 Aug perfekt sätt att börja veckan på STEC Bloggen kommer 52 nummer om år den kostar ingenting och sparas i bloggarkivet så regnar det denna vecka läs gamla blogg inlägg.

Anmälan till STEC Light 31 Aug  har öppnat med Swish Bankgiro och ett kort email Vi Team XXXX Kommer  ( behöver inte vara svårare än så )