fbpx

licens
STEC hade Licenskurs i April med flera duktiga kursledare  bla Jan ”Flash” Nilsson som förarutbildare.     Vi har valt att lägga mycket energi på att dels skola organisationen men även skola förare och Teamet.
Nu kommer en uppföljning som vi kommer köra med under Sommaruppehållet med frågor och svar som kan vara enkla eller svåra lite beroende på hur man har det med kunskaperna.
Vi kommer också köra en uppföljningskurs för de som missade April eller för de förare som vill förkovra sig med Licenstagning  och bilkörning den 21 Juli.   Mittsverigebanan kommer erbjuda  GT-Open  Legend  4 Timmars race  V-8  men även mycket Trackday då vi kör hela 08-22 på Sveriges Nordligaste bana med hela 27 meters höjdskillnad   (mest i Sverige)  https://www.mittsverigebanan.nu/  Och Licenskursen kan du boka här
http://www.stec.se/licens-kurs-2018-34302052
 
Vi börjar även med att varje vecka komma med 5 frågor under Juli Månad
och de som lämnar in rätt svar kommer vi varje vecka kunna lotta ut en STEC Jacka
Fråga 1
Vad betyder den vita flaggan från funktionären ? vit
Fråga 2
Vad  kallas det att däcken lutar  och varför ställer man in oftast framvagnen negativ ? vit
Fråga 3
Vad innebär gångfart och vad är då maxhastigheten i maskindepå området ? vit
Fråga 4
Vad kallas det mest prestigefyllda Endurance tävlingen som går på banan som kallas Circuit de La Sarthe.   Som bla Stanley Dickens och ”Lill-Lövis vunnit” ?
vit
Fråga 5
Vad är minsta vikten en tävlingsbil inom STEC får väga ?  Lycka till med denna veckans frågor.
vit
[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”svar på frågorna ” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]