fbpx

tiderr mantorp stec
Det börjar koka i garagen och flera team står förväntansfulla
TOMMES Pack  Vinnare av SM 2017 Långlopp kommer ställas emot bland andra  Team YRC  och  Nordic Light   klass 2 kommer bli högintressant kommande helg då även den tyska BMW kommer från Robert som fick spridarfel  timmarna före start senast.
M-Race har också vässat klorna och anmält sig i god tid.
stec audi
Klass 1 Racing kommer bli högdramatiskt då vinnarna 2017  Team1  är otroligt revanchsugna sedan premiären med haveri SMK leder denna jakt som kommer med all sannolikhet vara kniven på strupen varje race .   Team Gevlarna kommer och Team König/Jonsson bil hoppas vi får ihop det nya chassiet.
Våra spioner var förbi garaget igår då såg det ut så här  och känner vi Erik och team rätt så står det på Mantorp startklar 2 Juni.
erik
Fler team klara är bla Flat out racing med Hasses glada killar
Team Herculan med sin fina Volvo är anmälda för sin premiär 2018
Team SMK  anmälda och kommer dela box med Nordic Light  Vi försöker nu 2018 att inte team som tävlar i samma klass delar boxar om man inte uttryckligen har en önskan om detta.
palmenco
Alkoholtest kommer göras på samtliga förare inför testkörning men kan när som helst under dagen kollas detta för att vi värnar om allas säkerhet.  Så trevligt bemötande emot dessa tjejer för det är helt för er skull du kommer och blåsningen tar max 5 sekunder så alla hinner detta.
Lunch restaurangen kommer vara öppen
Inskrivningen i domartornet hosSamuel   swish eller kontant betalning. och för allas skull håll tiderna tight,  Kommer man ut sent till uppställningen så kommer du få starta sent eller från Depån.   Resultatlistor kommer finnas på Arrangörstavlan ihop med tillstånd och försäkringsbrev.
stec våren
Vädret ser också fortsatt hoppfullt ut så vi har alla enormt fina möjligheter att vara med .
Fler team som vill vara med är Team Hangover  , Team Skeppsbrons , Häsen , Roslagens Racing mfl mfl.
Anmälan är fortfarande öppen https://simplesignup.se/event/130565
 
Sundsvall/ Mittsverigebanan   2 Juni
STEC /Light 4 timmars bilsport mellan 18-22
Trackday  , Time-Attack , Fordonsutställning , Rock & Racing
Test av Racingbil V8, Pick Up  Vi kommer köra mellan 08,00-22,00
Även en rejäl filmning och test av nya banan inför STEC Racet 25 Augusti.  Vi välkomnar alla till denna körning som vill tävla på ett enklare sätt och vara insteg till Svensk Endurance.
Här finns även möjlighet att kunna börja testa att köra på banan och bygga upp sig förarkompetens bakom ratten.
Race Wars bjuder in till drifting och mycket annat kul.   bla ska vi kora Norrlands snabbaste förare.
intro film inför 2 Juni   https://www.youtube.com/watch?v=S_VKOzLKfnI   
Okey nu fortsätter vi skruva på bilarna så allt är ordnat inför kommande helg.  Vi ses på banan   mvh STEC   obs 11 team kommer med från Eontyre så med lite god vilja kan det bli närmare 30 team på Lördag   =  Roligt för alla med högsäkerhet