fbpx

svensk bilsport
STEC har efter trevligt frukostmöte möjlighet att  lämna information om de förare som har SBF licens Racing Nationell kan tävla inom STEC utan extra kostnad hösten 2017.
Detta är för oss aktiva riktigt bra Så nu finns 3 olika  licenser att kunna köra på ’
STEC Engångslicens  200 kronor   STEC årslicens 900 kronor + kurs  och SBF Racing Nationell.
Vagnsbok skall finnas och utfärdas av vår tekniska avdelning med ordförande Sören Trygg.. Saknar du Vagnsbok så ta kontakt med Sören minst 2 veckor innan tävling.
Har ni redan Röd SBF Vagnsbok så fungerar den lika bra hos STEC
telefon
Telefon 070-798 23 78  Hasse    Ring någon gång under sommaren mellan 09-21 och prata om STEC gärna teamchef men även förare. För vi vill veta hur du har det inom STEC.  Detta med Endurance är komplext och ingen lätt tävlingsform.  Och vi vill vara lyhörda och ha en samsyn med de tävlande.  Vi från styrelsen får inte heller vara för långt ifrån verksamheten utan vill vara på banan och i depåtälten.   Vi vill inte prata tekniska regler för de ska ligga i 3 år men vi vill prata om allt annat som rör STEC och dessa 16 Timmars race som nu kommer med start Halloween Racet.
österbro
Light Serien för vi har alla någon gång börjat med bilsport.
Vi vill slå ett slag för Light tävlingarna efter sommaren .
2 September  Sundsvall Sättnabanan
3 September Malmby banan strängnäs
24 September  Karlskoga Gelleråsen
7-8 Oktober  Final Tierp Arena.
Detta är STEC grunden  gräsroten  insteget  kalla det vad som helst men väldigt viktigt att detta finns då det är inte lätt att ta en plats i Racing klassen direkt. Så vi rekommenderar alla att pröva första loppet i Light.  Finna även så man kan testa sin bil på banan då dessa lopp är vanligtvis 4 timmars så finns det bantid för att pröva att köra på banan.
Vi skulle önska att ni alla sprider detta om STEC Light för fyller vi inte på från grunden så kommer toppen bli spetsig  bara titta på exempelvis NSHC som är Sveriges äldsta med även minsta Endurance serie 2017.  Och det vet alla att köra med mindre än 10 team på banan är inte bara tråkigt det är bedrövligt tråkigt.  Så tipsa bjud in och sprid så vi alla får riktigt fulla startfält inom Svensk Långlopp.
reglerna finns på denna sida http://www.stec.se/stec-light-34326931