fbpx

Varför är det viktigt för oss inom STEC med bra utbildning ??  
Bilsport är en hobby och idrottsgren med väldigt många dimensioner och STEC vill trycka på några av de först positiva.
# Du som förare bli en duktig förare att kunna hantera bilen en kunskap du har med dig
# Du blir en bra medmänniska och lär dig vikten av team samarbete  både socialt och emotionellt  att vi kämpar som ett team och ibland vinner vi och ibland blir det förlust.
# Du får en gedigen teknisk lära i form av att skruva på bilen byta däck kolla oljan etc.
# Framför allt du får med dina vänner och familj en möjlighet att göra ”er” sak.  Många fäder har vittnat om denna bonustid med sina ungdomar och vuxna barn att vara ett STEC Team ihop och med allt det innebär.
# Negativt ibland håller inte bilen ihop trots att du gjort allt rätt inför loppet. Och vi kommer på utbildningen lära ut även en tekniskt del hur du vårdar er tävlingsbil.
# All hobby kostar pengar Bilsport likaså.  Dela ut utgifterna på året och exempelvis betala startavgifter månadsvis samma med overaller hjälmer som nu kommer.
Bilda team och bli en STEC bilsport förare 2019 Vi hjälper er hela vägen till seger.
Grov Stöld utsattes STEC för i Lördags med bla 54 helt nya Racing däck.  Detta drabbar naturligtvis klubben mycket ekonomiskt men även kraften går ur när man jobbar för något bra och sen blir man bestulen.  Polisen och tipsare arbetar med detta men som alltid brist på bevis men vi kommer fortsätta jobba för att dessa skyldiga skall finnas.
Tack för ert fantastiska delande av denna stöld. Vi skapade en Swish insamling idag för att försöka räddadenna säsong. Ungdomarnas Swish nummer är 123 265 81 02Valfritt bidrag går oavkortat till Junio.png
Vill du hjälpa oss med denna däckstöld så swisha någon hundring. För är vi många så kommer detta bli bra ändå.  Och vi lägger upp alla som hjälper till med detta på hemsidan för ni är enastående människor med stort hjärta.
Hemsidan klicka 
Yokohama Sverige går in som företag och hjälper till vilket uppskattas oerhört mycket.
tierp från ovan
Tierp Arena i Januari. STEC har bokat 5 stycken Fredagar under 2019 och ska köra           ”After Work”   Körning  detta för att ni ska få erbjudas mer bankörning samt att kunna testa både gat och racebil på körning vi kallar det grundträning.  Datum kommer inom kort.  Men perfekt dag att visa sponsorer och samarbetspartners bilen på bana.  Vi kommer även kunna ha nåra av Audi bilarna att kunna ha företagsevent eller kompisgäng.     Så här såg banan ut förra veckan och ligger och väntar på oss.
Lite avslutningskul är att fler och fler ansluter att vara med och köra på isen den 9-10  Februari i Torsby.  Behöver ni boende så boka er körning nu på email stec@stec.se.
Okey det var Måndagens BLOGG ute och vi önskar alla våra racingvänner en trevlig vecka.