fbpx

subaru
Jag fick en fråga om att kan man inte få vara med på Halloween racet ?   Frågan var nog mera ställd som Hasse kan du fixa en bil till mig på Halloween ?  Jovisst svarade jag vi bildar ett STEC team.   Subaru Impreza perfekt med 4 wd om det är blött och regnigt.
Ut med inredningen och in med sportstolar bra bälten och en rejäl bur.   Simsalabim ett race team föds.  16 timmars race hmmm  vore bra med minst 4-8 förare som vill vara med då det är massor med körtid.   Vill du vara med i team STEC Subaru så kontakta oss på mail  stec@stec.se   racet går under Halloween på Mittsverigebanan och det går bra både med nya förare eller erfarna att vara med i detta starka team som alltid kör för seger.  Är det ngt kvar av bilen efter racet så kör vi Winterhell i Mars då på Mantorp.
coupe
Hyundai Coupé  kommer finnas om Subarun blir full och detta med hyrbilsteam är ett smidigt sätt att kunna vara med och tävla för de som inte har garage eller tiden att meka osv men ändå vill vara med i ett bra team och få massor med körglädje. Det kan också vara ett perfekt sätt att pröva detta med Endurance