fbpx

S T E C tider premiärhelgen

Tidsschema är kanske en av de viktigaste sakerna som teamet behöver inför loppet. från oss arrangörer.  Du finner dem på hemsidans resp flikar och vi hoppas ingenting ändras i dessa tidsscheman och skulle det behövas justeras så är det pga av saker vi från stec inte kan styra.

Är tiderna likadana varje race ? Svaret är Nej utan kika gärna dagarna innan racet så du får den färska aktuella tidsschemat.

Garage plats sökes i Norra/Västra Stockholm. Team NKM söker finns det någon som har något så maila Erik omgående   erik.karlen@hotmail.com  

Fler Abarth team ansluter till Stec vilket är kul med dessa små ettriga bilar. Denna gång är det Torsten som bokar en full säsong som vi önskar välkommen med teamnamn SweAbarth. Obs inte denna Abarth på bilden som tillhör #34, Team Assetto Corse.

Nyårsafton och kallt snö och racingen känns inte så nära men det är bara drygt 100 dagar kvar till premiären. Racingen just nu kanske är viktigare än på många år ? Just detta att ha upplevelser att se fram emot med värme. Media skriver om nödår och vi ska sluta duscha? Vi måste kunna få leva och känna glädje och där kommer racingen in.

Försäkra din racingbil 2023 detta är vi inom STEC (tror vi) Absolut först ut med i Svensk Racing.  Vi sitter nu och skapar försäkring för tävlingsbilar. som kommer ut i Januari.

Bilar under 50,000 kr i pris 1500 kr per tävling

Bilar mellan 50-100,000 kr i pris  2500 kr per tävling

bilar mellan 100-200,000 kr i pris  3500 kr per tävling

Självrisk 10,000 och över detta vid större händelser 25% av kostnaderna att laga eller vid inlösen av bilen. Mer om detta kommer ut i vår.

Infofilm inför 2023 

Denna bil ska köra stec 2023 !

Denna bil ska köra stec 2023 !

Denna bil ska köra stec 2023 !

Denna bil ska köra stec 2023 !

Hur hänger dessa 4 olika bilar ihop?  Genom Balance of performence och de olika klasserna med Sprint , Legends , V-8 och Långlopp A-B-C så skapas det just en samverkan. Vi tror 2023 har stora möjligheter att kunna bli ett fantastisk racingår men det bygger på samverkan. Respekt för varandras fordon och förarkunskaper. Detta är en styrka som vi ser det inom stec. Passar det alla? troligtvis inte då det kan se rörigt ut när så mycket information ska rymmas på en hemsida. Men om du som förare benar upp det och fokuserar på vad du ska köra och släpp vad andra ska göra under racing helgen. Ska du köra Sprint ! Fokusera då på fliken sprint ,Ska du köra 2 timmars då tittar du på GT-Open fliken osv. Då hoppas vi detta blir mer övergripande enkelt att läsa. Passar samverkan för dig så kommer detta bli en fantastisk säsong. Nu kommer vi också att skicka ut de fakturor till team som bokar årskort och all anmälan sker på ANMÄLAN och LEGEND CARS   

Nu önskar vi en fantastisk start på 2023 och dela gärna dessa Bloggar med era racing intresserade vänner. För det finns många förare som vill köra men inte vet hur de kan börja och då fungerar stec trappan väldigt bra. Nästa blogg kommer om 14 dagar.