fbpx

Måndagsbloggen 23 Augusti 

Resultat , Varvtider ligger nu på Hemsidan 

Där finner du också totala resultatet för året och det finns hela 75 poäng kvar att hämta då finalen alltid körs med dubbla poäng.

Gotland Ring Summering från Domartornet 

Fredag kommer upp vid 14,00 och redan finns det närmare 10 team på plats som testar och ställer in bilarna. Detta med att ge möjlighet att prov köra på Fredag eftermiddag är något vi vill slå ett slag för inför 2021.  Team Willa var tillbaka med sin snabba BMW men hade tekniska problem. Team Landsbro fina Ford som brukar vara felfri fick problem och samma med LB Racing.

Krutcupen Ställde upp med Rescuebil och känslan var positiv i det fina Augusti vädret +24 grader ( Samma helg 2021 ? )  Förarna kom in med ett leende under hjälmen och berömde banans fina linjer men även dess tekniska prövningar.  ”Varje varv är en upplevelse” myntade duktiga Kristian Rustas 2017 och den meningen myntades flera gånger i depåområdet.

Team HH körde flest varv av 4 timmars men inte långt efter kom klass C Team Orange och även STEC Women team kom högt upp vilket är jättekul att se dessa fina tjejer som denna gång förstärkes upp med duktiga Philip Karlsson från Malmö och Nicklas Rhodin från Uppsala som körde väldigt bra. Även Rookie Simon och Caroline Arvidsson från Norrköping gjorde väldigt fina Prestationer i Mini Coopern ihop med stabila rutinerade Michelle och Camilla.

Flest varv bland 6 timmars var Team Wettervik med Stefan & Pelle och denna bild är kul internt från man ser Pelles armar i kors i avsaknaden av pokalen som denna gång åkte hem till Åkersberga. Mycket kul match att bevittna emot bla duktiga Gula garaget som ledde i halvtid.   Detta när det blir så tight ger en spännande nerv även i domarrummet på ett positivt sätt.

Finast och gladast var till slut Enzo Eriksson från Borlänge trots att pappa Rickard hade en tuff dag med strulande bränslegivare i den fina Team Onze bilen. Skjortorna såldes slut men vi lovar att fylla på lagret inför Tierp och tack alla de företag som valt att vara med på dessa.

After Race på restaurang Lärbro var ett väldigt trevligt inslag och vi vädjar att på samma sätt vara kvar även på kommande Tierp / Linköping för att kunna skapa en STEC  känsla och samhörighet för det är ett fantastisk nätverk med fina människor så middag på Tierp kommer det garanterat finnas för säg 100 kronor fixar tjejerna en Grillbuffe som startar direkt efter målgång.

Vad sker i veckan?   Beställ däck nya skor  nackkragar eller varför inte en färdig bil. Jag vet flera team som nu säljer sina fina bilar inför vintern och bla Team Orange bil som vunnit samtliga race i klass 4 c kommer kunna kikas på Tierp och jag tycker prisbilden är riktigt fin 60,000 perfekt för 6 förare och skapa ett team inför kommande år.  Även Team Skeppsbrons jättefina bygge Svarta BMW för dubbla pengen är mycket lindrig insats för den fina klass B bilen.  STEC kan förmedla kontakten för intresserade.

2 Testresultat gjordes under Gotland Ring

Dubbla Tidtagningar användes och båda fungerade till 100%  inför 2021 kommer det i årsavgiften ingå ett färdigt paket inkluderat Transponder för hela säsongen.  För team som gästkör utanför SM kommer det kunna hyras Transponder för 500 kr per race.

Lyse på Regeln testades även under torra förhållanden vilket gav mycket bra resultat.  Samtliga bilar syntes bra och inför Tierp kommer denna tävlingsregel vara standard och i reglerna finns redan kravet att 2 vita framåt och 2 röda bakåt plus tydligt bromsljus. Så samtliga bilar kommer kunna köra detta utom V-8 som då ges ok då det är en egen klass.

Mycket trevlig resa till Gotland Ring nu finns redan uppe anmälan till Tierp 11-13 September  så boka i tid så skapar vi startlistor. Minst 5 dagar före start och betalningen skall vara på STEC Bank Giro 595-3260 eller Swish 123 265 81 02  Märk alltid betalning med Teamnamn.  Önskas faktura som alltid 10% påslag och betald innan tävlingsdagen. Länk

Thank you Lina for great time 2020 and great event kordinator. We from STEC are so happy for your kindness.

11 September Hösten Licenskurs på Tierp Arena eftermiddag/Kväll

Har du ej gått Licenskurs passa på den 11 September på Tierp Arena endast 995 kronor Anmälan som alltid till stec@stec.se  perfekt även för er som kör Light /Krutcupen  om ni vill 2021/2022  Köra Racing serien. Kan även ges som presentkort med både teori och praktik kursen gäller 3 år framåt frågor ring 070-798 23 78