fbpx

stec-tavlings-pm   Viktigt är att läsa Tävlings PM innan startdagen. Detta för att varje tävling är unik med tider och små justeringar.  Denna kommande helg ska vi fortsätta på den snygga uppställningen vi hade senast på Mittsverigebanan. Men för att detta ska lyckats krävs det disciplin från team och funktionärer.

Klockan 09,20 stängs banan för test/Kval

Kval tiderna kommer läsas upp med de 10 första teamen i klass 6 timmars oavsett A,B,C  Tiderna kommer även anslås på tavla precis vid inskrivningen samt på White board på Line Upp platsen = Start& Mål rakan.  Är man inte framkörd 09,40 så mister man sin kvalplats och får hamna bak i fältet.  09,50 spelas nationalsången upp för Svenska Mästerskapet. 10,00 Prick enligt Safteycar som kör formationsvarv 2 stycken!  på det första varvet svänger 2+4 timmars teamen in i depån genom funktionärernas omsorg.  (i  Cirkulationsplatsen)  6 timmars gruppen kör 1 varv till och flaggchefen startar racet med Sverigeflagga.

Formationen skall hållas tight med max 10 meter mellan bilarna och Safteycar kör med 50 km i timmen.

Klarar vi detta ?  STEC säger ja och det fungerade bra senast på Mittsverige med snygg säker start. Klarar du som team inte detta så stå kvar i depån och vänta på funktionär som hjälper dig att starta från depåområdet  30 Sekunder efter starten.

Vi välkomnar Jennifer Narding som leder Krutcupen Asfalt med team Narding. Jennifer är en av de förare som utvecklats grymt under 2022 och tar nu en plats i Team STEC Women team klass C på Linköping. Jättekul tycker vi att du provar SM klassen och du är ett föredöme för tjejer och racing.  Har du syster , mor , väninna som har tung gasfot och racing intresse? Välkommen att vara en av förarna i detta unika team med tjejer.

Bil till Salu Audi TT 1,8 T  40,000 kronor komplett med bur,stol,bälte söker du billig bil så kontakta oss på stec@stec.se 

Tierp Arena 24-25 September VIP Terassen öppnas nu för de som önskar bästa plats. 150 kronor kostar det att ha biljett på VIP Terassen under dagen och Lördag kväll. Där kommer det serveras Rock& Racing på kvällen som After-Race om vi når upp till 50 sålda biljetter.  Biljetter bokas här klicka 

STEC After Race

Vi försöker skapa trivsel på och utanför banan med STEC som dragplåster.  Racingen håller mycket hög klass men publiken är svåra att tillfredsställa. Nu provar vi STEC After Race. Konceptet Rock & Racing. Vår vädjan till er som team är att vara med och skapa magi även efter racet.  Efter Oktober gör vi en utvärdering om vad du tycker om detta. Men vi ger det en chans att under höstens race starta ”After Race”   Vill du vara med i festgruppen så kontakta oss gärna för detta ligger utanför vår ordinarie zon men vi vill gärna försöka.

STEC  organisation , förare ,team, funktionär gör väldigt mycket bra det bevittnar denna keps om som vars 50 på sidan står för 50 team som tävlar i STEC.  Detta är enastående bra siffror i denna svåra bilsport situation som råder. Vi vill öppet tack alla som gör detta möjligt och samtidigt inte slappna av och slå oss på bröstet.  Förra bloggen handlade lite om hur man ska kunna sänka teamets kostnader. Och det gav resultat med bla 1 ny samverkansföretag som är med på Linköping i Oktober

Facebook 

Härninge Bilvårdscenter  Klicka

Vi ser nu fram emot Linköping och Sviestad 19-20-21 Augusti  Startlistan finner du på hemsidan under Anmälan. meddela gärna om du inte är med på listan eller om det blivit fel.  Så ses vi i Linköping.

stec@stec.se

070-798 23 78

www.stec.se

Vill du med till Gotland Ring ?  7,3 Kilometer körglädje 2-4-6 Timmars race