fbpx

fyr

STEC MOTORSPORT EN FYRKLÖVER VÄRT ATT SATSA PÅ

STEC har en annorlunda trappstege som vi gärna vill berätta och bjuda in dig till 2018.

4 Blad och vi börjar med det lite till höger granne med stammen som är själva ingången

att börja med bilsport. Vårt samarbete med organisationen www.enkelbilsport.se bidrar till att du oavsett eller helt avsaknad av förkunskaper kan börja köra på bana 2018. Vi skapar olika licenskurser , juniordagar , tjejdagar osv och bankörningar för att du ska på ett enkelt sätt kunna pröva detta med Motorsport.

Bladet till väster är för de som kommit lite längre och har kört och nu vill ta klivet att börja tävla inom bilsport och asfaltsrace. Här kan man börja som 13 eller 73 åring då alla är välkomna I det vi kallar STEC Light. Det är en budget variant med lite enklare billigare bilar men insteget till racing är skspat och för många är detta första tävlingsformen. Vi vill dock varna då det är beroendeframkallande roligt att rejsa med likasinnade.

Bladet ovanför är för förare som vill ni ta detta en nivå till och köra Time-Attack snabbast emot klockan eller GT-Open och detta gör vi ihop med organisationen www.bavaraiaracing.se Vi tävlar på de bästa banorna I Sverige och här går det riktigt fort.

Bladet högst till höger är bladet som kan ta dig till att bli Svensk Mästare I Endurance eller Legend samt V8 Pick up. Detta är inget man börjar med utan här tävlar men emot Sveriges bästa långloppsförare och du kommer känna igen många förare från olika tävlingsserier. Här krävs det ordentliga burar , bilar och budget för att tävla och många team gör upp om att bli just bäst I Sverige I de 3 olika klasserna Standard Racing 1+2.

Vill du börja med bilsport kontakta oss på www.stec.se så hjälper vi dig vilket blad du än väljer så är du varmt välkommen

trackdays palmencostec Championship

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”1″ /][/contact-form]