fbpx

26 2019 Maj kommer bli ihågkommet hoppas vi som miraklet i Indianapolis.

Både Felix och Marcus har lyckats kvala in och du har möjlighet att följa denna drabbning när Super Swedes take place 1,2 .  Jag kanske drömmer väldigt mycket med chansen finns och då bör vi ta chansen att se detta.

Som uppladdning inför Indy 500 visar vi upp Monaco Grand Prix direkt från denna klassiska bana och som inte passar Mercedes bilarna speciellt bra är om denna otroliga trend med Hamilton Bottas nu ska för första gången brytas för på Monaco stadsbana kan allt ske.

Vad kostar det då att få dessa 2 race detta magiska Morsdag datum 26 Maj.  Faktiskt helt gratis? STEC har bokat 20-30 platser på Olearys i Sundbyberg på Järnvägsgatan med start 14,00 och sen blir det fenomenal motorsport ända fram till miraklet sker i USA.   Platserna bokas genom ett email till stec@stec.se och vi tipsar om en snabb bokning för detta kommer bli något i hästväg.  Evenemnaget finns även på Facebook.

Du får en super Motor Sunday och betalar enbart din mat och dryck.  Välkommen.  https://www.facebook.com/events/2423262817724399/

WTCR Thed är stjärnan nu med 2 raka .

Vi från STEC sysslar ju med Touring bilar och Thed är de stora lysande stjärnan som vi följer med stort intresse på den internationella scenen.

I helgen körde de i Holland och tidigare i veckan blev det klart att det blir Formel 1 2020 på banan som vi besökte 2017 Zandvoort  som ligger så nära sandstranden som det skapar problem med sand på banan.

17 Maj premiären på STEC Trackdays gick i solsken och mycket trevligt och TEAM KFR och EDE SOLO kom med sina fina bilar här kommer ett bildspel och nästa gång blir det 14 Juni med bankörning i masssor för STEC team 500 kr för övriga 1500 kronor https://www.tierpidag.se/evenemangsbilder-i-tierp?id=2945988622092900

Sveriges enda gokart på grus besökte vi under helgen i Alingsås https://www.gokartevent.se/

Detta vill vi skapa även utanför Stockholm så vet du om ngn industrimark eller liknande så hör gärna av dig.

Hoppas vi ses på Söndag och under veckan kommer vi åka till Gotland för att besikta banan och följ oss gärna på facebook som 995 andra vänner redan gör så kommer det filmer och info om kommande race.  Vi vill sist slå ett slag för Morsdag present nu på Söndag så ordnar vi detta för blygsamma 400 kronor så får alla mammor komma och köra STEC bilarna på bana

Vi önskar alla våra vänner en riktigt fin vecka och vi se på banan.