fbpx

Youtube använder de flesta numera och STEC kanalen ligger här  KLICKA vi kommer göra en satsning på denna kanal kommande veckor med information på film. Prenumerera på denna så får du pling när varje ny film kommer som ett komplement till denna blogg som är en informationskanal som uppskattas.  Vi behöver 1000 prenumeranter för att kunna få fler fördelar på Youtube så sprid gärna kanalen så ska vi försöka skapa denna till någonting bra på sikt.  Du som är filmare och tycker om att göra youtubeklipp osv får gärna vår inloggning för att kunna lägga upp din film på denna kanal som då får en bra spridning.  bara höra av dig på stec@stec.se.

50 Dagar kvar till 9-10 April och fler team anmäler sig på denna sida KLICKA Så ska vi gå igenom den

  • Tävlings PM Detta dokument skall ge dig som tävlande info om bla Tider , plats  och spec info om just denna tävling. Mycket bra att tanka ner så man inte behöver fundera som team över exempelvis starttiden som varierar från bana och bana  stec tävlings pm Mantorp
  • Egenkontroll Detta dokument skall du som team ha med sig till besiktningsplatsen inför varje tävling ihop med vagnsboken.  Besiktningskillarna kollar några punkter på bilen och antecknar i vagnsboken ev saker som behöver justeras. Så printa ut 7 dokument om du ska tävla 7 race och fyll i dessa nu ( slipp stress ) Besiktningsprotokoll-Egenkontroll (1)
  • TEAM Anmälan Detta dokument skall även det tas med till varje tävling och lämnas vid inskrivningen som du som teamchef besöker direkt när du kommer till banan.  Ofta ganska trångt så vi uppskattar om enbart teamchefen kommer och anmäler teamet.  Är det samma förare i teamet skriv ner dem och kopiera dokumentet i 7 ex om ni ska köra hela året och gör det lätt för er som team. (Stå inte med detta på morgonen) i inskrivningen och strula på plats med personnummer etc.  STEC-ANMÄLAN-START
  • Anmälan El , Licenser , Box , Mat ,transponder , biljetter Första racet finns inte rutan anmäl här med men inför varje race vill vi ni gärna klickar in så vi vet att ni kommer även årsteamen för att kunna planera med exempelvis matbiljetter. Är det 150 förare som vill ha mat eller 25 ?  mycket viktig info för serveringen som kommer kunna göra en speciell lunch planering för förare. Exempelvis 13-13,30 Serveras bara mat till förare för att slippa trängsel. Och de som har bokat EXEMPEL Team XXX 5 lunch gå förbi kön hämta direkt mat utan strul. Serveringen har då fått besked innan om detta och slipper tidsspill med swish eller kontanthantering. smidiget ,enkelt. KLICKA 

Startlistan finner ni även på hemsidan under Anmälan 

Senast i veckan kom team nummer 33 inför Mantorp. Landsbro Racing ett trevligt gäng

Teamchef: Dick Gromer

Förare: Jesper Hammarberg
Förare: Ricky Söderberg
Förare: Sven Lönnander
Förare: Tony Gromer
Mek:Cristina Thiel-Hadrys

Team Landsbro är ännu ett team som kommer från Krutcupen och Samma med team R&R som anmälde sig även de i veckan som gick Med Roger Andersson  och Robert  Diener Så fortsätt alla som läser denna blogg att tipsa om just Krutcupen Enkelhet att börja med bilsporten för det skapar möjlighet att intresset blir verklighet.

Nordic Nascar 2022 

Detta startade redan 2018 men lades i malpåse under Pandemin men nu öppnar vi igen för detta inom STEC och gillar du V-8 så kommer du älska dessa bilar som kommer bli en publikmagnet under motorfestivalerna. De kommer tävla inom Krutcupen asfalt.  men finnas med på Trackday biten då nu alla har förstått att vi kommer köra Trackday , Time-Attack ,STEC, Krutcupen under Linköping Motorfestival , Tierp , Mittsverige. Vill du veta mer om V-8 och dess satsning? Maila intresse anmälan och följ bloggen osv för detta är bilar som verkligen skapar körglädje. Se gärna denna film KLICKA   

STEC GT-OPEN 

Kanske vi har varit otydliga med denna klass ?  Men denna tror vi skulle kunna vara en kioskvältare men som kanske behöver mer uppmärksamhet.  KLICKA för information.  Vi vet att det bör stå minst 100 racingbilar i garagen men som inte används mer än garageprydnad. Var finns dem och varför körs de inte är vår fundering och efterlysning. För detta borde kunna trigga bilägare där teamet är upplöst men körglädjen finns kvar som ensam förare eller kör GT-Open på 2 förare 30 min vardera förmiddag och lika på eftermiddag. Helt enkelt en perfekt dag med rimlig kostnad och lågt slitage på materialet. Så vi ska pumpa på med 2,4,6 Timmars alternativ under våren. Finns ju även 8-10 timmars alternativ under samtliga helger för de team som vill köra mycket.

Klassponsor 

Vi vill Tacka Schmiedmann som blev klassponsor perfekt för alla BMW team som behöver både tjänster och material finns även exempelvis avgassystem osv till flera andra märken av hög kvalitet.  Kontakta detta företag för tävlingsbilen men även sportbilen Trackdaybilen  mm. Victor är en kanonkille att prata med på Schmiedmann.

Nummerlappen kommer se ut ungefär så här på respektiveklass med färgen för klassen och startnumret för bilen. samt klassponsorn tydligt markerad på klassens samtliga bilar och detta är ingenting som man kan välja bort utan detta skall vi nu lära oss att bära på bilen och overallen  STEC dekaler och samverkanspartners.  Vi söker nu 2 klassponsorer till och söker även Titelsponsor , tävlingssponsor , Produktsponsor osv läs gärnamer hur företag kan vara med och utnyttja racingens kraft för att boozta företaget KLICKA Vi erbjuder också ditt team subventionerade priser med hela 50% av vad ditt team gör för att stödja STEC genom samverkan paket. Då företag ofta kan ha svårt att erbjuda privat team bra lösningar. Däremot kan STEC skicka en faktura och genom denna ge teamet sänkt eller ingen startavgift. Tänk att kunna köra racing gratis !!!  STEC skapar möjligheterna men du måste göra jobbet.  Prova säg 30 minuter kommande vecka och ring runt i ditt nätverk. Vi är säker på att du kommer inte bli lottlös med en sådan satsning och söker du jobb?  Ring oss på STEC 070-798 23 78 så kan vi hjälpa dig att skapa ett kul jobb att jobba med marknadsföring och företagsbilar mm inom STEC.

Detta var veckans blogg som du får alltid gratis varje vecka.  Vi ses på banan