fbpx

Varmt och skönt förra veckan ? 

Vill du fortsatt och ha det skönt så kontakta detta företag Nort-Cyprus.se  Det är en bilsportvän Göran Jarving och hans team som är de som hjälper oss kalla nordbor med att förmedla dessa fina hus och lägenheter på Cypern. De skapar drömmar till verklighet och vi tipsar om dem gärna.

Under helgen som gick körde vi Enkel Bilsport på Tierp Arena  Team Bergvall vann knappt före team Epin och EDE Solo. Film kommer om detta under veckan. Men vad är det som är så speciellt om detta ??  Enkel Bilsport är grunden för STEC !!  Vi kommer fortsätta köra dessa enkla race med både hyrbilar och teamets egna bilar för att det skall enligt STEC få finna en ”racingskola” och vår samarbetspartner heter www.krutcupen.se Vi önskar  du hjälper den gruppen genom att som Stefan , Tord , Erik som var med denna helg köra detta.  Stefan gjorde vagnsböcker och vägde bilar. Tord går omkring och hjälper allt och alla och gemensamt skapas det racing.  Linus Göransson 14 år körde hem vandringspokalen och ÅMU körde Seat Ibiza med bravur.

Hyrbilsteam kommer det finnas under 18-19 Juli på Tierp Arena.  kontakta oss om du har vänner som vill börja prova detta med STEC.

Öppen fråga som kommit upp under Corona Pandamin .

Vill ni förare att STEC skall sändas på Live kanaler?  Och frågan är om någon är intresserad av att finansiera detta ?  Vi kan prova detta under 18 Juli på Tierp. Solidsport mfl är på och vill sända detta som plattform. Men är vi så pass stora så det kan löna sig med ppv och STEC? Frågan de ställer sig har vi råd att köra STEC utan denna digitala marknadsförning ?  Tyck gärna till om om detta. Vi pratar om en produktionskostnad på ca 15,000 per race om vi prutar hårt. Teamen betalar 250 kr per team x20  team= 5000  STEC betalar 5000  kan vi få sponsorer som betalar 5000 kr per race ?  Samverkan skapar gemensam framgång.  Vi är öppna för dialog och förslag. Får vi 3 företag med varje race så är vi i hamn och kör varje race live.

Jättekul att ER Cup körde denna helg på Falkenberg och MSLS planerar körning kommande helg. Detta är jättebra och viktigt för Svensk Långlopp att de övriga serierna nu kommer igång efter ”driftstoppet” som SBF satte upp för arrangörerna.  Nu är de igång och vi från STEC önskar arrangörerna och teamen en bra säsong.

1000 km race på Gotland Ring 24 Oktober 

1000 km eller 500 km Race på Gotland Ring innan säsongen är slut.  Vill du vara med ??  Kostnad 5000 kronor per team inklusive allt.  Detta är ett samarbete mellan Gotland Ring och STEC men det är också som alltid en öppen tävling. Första pris är 10,000 kronor samt Yokohama kommer vara med på bonuspriser etc.  Just nu går vi ut med detta som en öppen fråga om du vill köra detta race så anmäl ditt intresse genom ett email eller telefon samtal. Vi behöver minst 15 team som vill köra detta för att det ska bli kul och anmälan går ut den 3 Oktober efter målgången på Svenska Öppna Långloppsfinalen på Sviestad.

Youtube kanalen prenumerera gärna på den så missar du inga videos.  Drygt 720 personer har tittat på första avsnittet på bloggen vilket är helt okey.  Då lägger vi ribban lite högre kommande vecka med 1000 visningar. Dela gärna vidare detta med Måndagsbloggen. Och nu önskar vi er en fantastisk veckan som kommer.  Vill du kommentera bloggen eller komma med tankar , förslag ? Skicka dem gärna till vår email stec@stec.se