fbpx

Äntligen slut på Januari som egentligen bara är en väntan på att säsongen ska starta.

Kalendern fylls på. Just nu ser det ut så här Klicka 

Vill du prova att köra rally? Eller har du vänner som kör kom gärna till Tierp Arena den 24 Februari.        Facebook event  https://fb.me/e/bjHolFm0E Detta är i linje med stec filosofi att göra bilsporten enklare och denna gång är det gruppen Enkel Bilsport som arrangerar detta i samverkan med Tierp Arena. Vi tror det kommer kunna bli riktigt bra och fu kan köra med vilken bil du vill och var flera förare på samma bil.

Expressen bilaga STEC_uppslag Vi jobbar nu intensivt för att 2024 ska kunna bli ett kanonår. Satsningen med Norr känns bra med flera team som vill köra.  Satsningen med Norge känns väldigt spännande och flera Norska vänner har anmält sig och vi hoppas de även ska köra i Sverige.  Skandinaviska mästerskapet på 4 tävlingar verkar också finnas ett intresse men då främst att köra både SM och Skandinaviska vilket naturligtvis går bra.

Samarbetet med www.motorfestivaler.se ser vi ökar och vi tror på just dessa synergier att kunna exponera ditt företagsnamn på flera platser. Exponera STEC som serie samt exponera ditt team på exemeplvis Trollhättans ikoniska bana under Trollhättan Motorfestival Klicka Vi bjuder gärna in dig som team att ställa ut kostnadsfritt ditt team på samtliga motorfestivaler som passar dig.

LAMPORNA INOM STEC Code 60 allt för en säker rättvis racing.

Vill du köra men vet inte hur du kan börja ? Detta är väldigt viktigt för oss inom stec att kunna hjälpa in förare till banan med ”racing dreams” Stec insteg heter Klicka Stec Light som just är skapad för nya förare och team som vill köra med en lägre budget. Många av teamen har även ungdomar som kan vara en bra lösning att köra 2 dagars event.  Vill du köra Racing så kika på stec trappan. och saknar du bil och teamvänner så finns det nu möjlighet att köra med stec Audi TT team. Ta första steget till att bli en racingförare genom att skicka ett E-mail

Bilar till salu eller hyrpaket. 

Denna Reels har fått tusentals tittare på mindre än 1 dygn https://www.facebook.com/reel/1405397886725236

5 bilar från RIV Racing som nu går att köpa eller hyra för racingteamet eller företaget som vill skapa en riktigt kul marknadsföring med personal & kunder som förare. bilarna säljs racingklara med paket med licenser , startavgifter osv all som ett färdigt paket.  Är du intresserad av en bra lösning tveka inte att lägg ett E-mail

Gillar du rally så kryssa i datumet 24 Februari. Klicka för info  Detta ser vi från STEC racing som kul att våra vänner inom www.enkelbilsport.se kör igång med Arena Rally. Då det även skapar förare till stec då många gillar både rally&racing och med detta koncept kan man köra med samma bil vilket vi ser som positivt.

Flagan i topp med fortsatt samarbete med Skyltstället Norrköping Klicka är otroligt duktiga med allt som omfattar synlighet. Josef har en mycket hög servicenivå och kan exempelvis erbjuda fri frakt direkt till premiären på Linköping.  Så kul med dessa sammarbeten som skapar positiv energi och bra lösningar.

Sista dagen i Månaden vet du som följer vår Youtubekanal och prenumererar på den får se ett inslag som handlar om stec racing. inget undantag i Januari så här kommer Januari film och vill du boka årskort så gör gärna detta så tjänar du 1000 kronor än att vänta i Februari. Vi önskar dig en fantastisk start på Februari.

3 mästerskap 2024 

Mittsverige presentation 2024 Serien i Norr på Mittsverigebanan

Scandinaviska mästerskapet 2024 Serien med 4 race 2024

SM presentation 2024 Svenska mästerskapet med 6 race 2024.