fbpx

Ny Vecka och denna dag kom bloggen ut på Tisdag.

Detta för Hasse är på Gotland och rekar boende och banan. All info om detta finner ni på hemsidan. Under anmälan

Vill du ha boende i Närheten av banan så boka dessa snabbt nu genom STEC.SE  300 kr säng och natt.

STEC Pins går nu att beställa för 40 kronor styck.

Visa vilken serie du tävlar inom med ett pins på skjortan kavajen finns bara 100 stycken STEC Pins i Världen.

STEC samverkar med flera olika grupper 2020 och www.arenasport.se är en av grupperna. Den 19 Juli kör de Utmaningen igen med ett enkelt kul koncept med Rallybil , Racingbil och Karting.  995 kronor kostar det och du kan vinna upp till 5000 kronor. Läs mer om denna ärliga sportgren på deras hemsida.

Ledworks Sweden på Lidingö är otroligt duktiga på att fixa racing , privat , firmabilar  Finns på Sociala medier Klicka så kommer du till Cenny och teamet som fixar det mesta. Teamet kör även Light med sin snabba Audi

Krutcupen ordnar en enkel 1000 kronors tävling 2-4 timmars race den 19 Juli slaget om Uppland läs mer på Anmälan . Detta uppmuntrar STEC för all bilsport är bra resonerar vi. Och just dessa mycket enkla race med helt vanliga bilar skapar en bra grund att köra på.  Känner ni att det rycker i gasfoten och vill göra något lätt och enkelt så kika på detta race.  Bilen har samma regler som krutcupen som är egentligen bara säkerhetsregler Det fina med denna 1000 kronors race är att du kan köra dit bilen och sen lämnar du kvar den på arenan.  Separat prisutdelning kommer det bli både för STEC Light , Krutcupen och slaget om Uppland samt Utmaningen där man även kan vinna upp till 5000 kr.

Prenumerera på STEC Moorsport så missar du inte några bloggar eller filmer på Youtube  

Summer-Endurance-tider

summer inbjudan

STEC jobbar mycket 2020 med att finna samverkanspartners som på sikt kan se värdet i denna samverkan.  Vi har haft utbildningsprogram och ett av de saker vi lärt oss är att fråga kunden vad kan STEC göra för er/dig. Nu ska vi börja Live sänd loppen och kommer önska 5 företag är med på detta för att säkra sändningarna under hösten.  Pris 4,995 på faktura för samtliga avsnitt.   Känner du att detta är en bra grej med Live sända loppen så hör av dig till STEC 070-798 23 78  stec@stec.se så kommer vi kunna utveckla detta på ett bra sätt under hösten 2020..

Kul att MSLS fick igång serien efter långt uppehåll.. samma med Formel 1 och Höljes som jag påtalade tidigare så är all bilsport till godo för alla.

Veckans Blogg film kommer här . Vi önskar dig en trevlig vecka