fbpx

 

Syns vi inte finns vi inte det är en klassiker. Men det måste finnas en mening med att Willys skriker ut på tv 4 dagligen att ”nu tar vi helg” eller att Henke fakturerat miljoner för att prata om mjällfritt shampoo.  STEC är liten arrangör med ett par hundra förare som tycker detta med Långlopp är kul. Men vi syns och varför inte ha en skidmössa med STEC eller ungarna får en keps med pappas racingserie. Vi har en bra dialog med Josef Klicka som kan hjälpa dig att synas både på racingbilen och depån. Men även väldigt mycket vid sidan om tävlingsbanan. Privat , företaget, osv. Vi provar nu att köpa merch och visualisera stec racing. Josef kommer hjälpa oss med beachflaggor , vepor , skyltar , ja allt inom profilering 2024.

Kostnader för att köra STEC 2024!  Detta är många som räknar inför 2024 på budget och hur man ska få denna hobby att kunna gå att presentera både i familjen och för sig själv i spegeln.Vi ska under hösten försöka beskriva både faktiska kostnader men även hur man kan skapa samverkan med nätverk.  SM presentation 2024

Absolut billigast är detta Happy Birds erbjudande. med säsongskort. Sen finns det långa årskortet och sist så kan man som tidigare köpa race per race. Företagsfaktura kan ordnas. samt att du som team med årskort alltid är föranmäld och kan aldrig bli bortgallrad om det skulle bli för många team inför en tävling.

Hasse går in i depå Var budskapet på Sociala medier men stec ska naturligtvis köras vidare. Så här gick resonemanget under Söndagen den 15 Okt var att gruppen som gör tävlingen var att kör detta helt utan Hasse. Det var en av de bästa tävlingarna någonsin. Det är mycket farligt att en organisation byggs på 1 person och detta är ett steg att lyfta fram många andra duktiga som Tävlingsledare , banfunktionärer , tekniker , organisationen idag är väldigt bra och många har varit med i flera år nu. Samtidigt som du som team också lyfter sig så det blir mindre strul och smidigt genomförande. Hasse kommer lägga in mycket historik i höstens bloggar för att minnas de första 6 åren i stec. Vi söker också bra medspelare inför 2024. så vill du vara med i organisationen så tveka inte att höra av dig.  stec@stec.se Du behövs för att kunna skapa en helhet och ambitionen är hög. SM serie ska vara riktigt bra och passa både Bredd & Spets.

Audi TT Racingbilar säljes 30,000 kr finns i Almunge. Höstpris kontakta stec för köp av Audi TT

Film från finalen med interjuver synd det blåste så förbaskat mycket.

Krutcupen Samlingsloppet 26 Maj Välkommen till årets samlingslopp Klicka Detta är ett årligt lopp för alla som gillar Krutcupens modell att kunna köra på ett enkelt sätt. Vi välkomnar alla STEC vänner att kunna göra något kul med vänner , samverkansgrupper , och familjer. Bilarna ska vara enkla men gärna utsmyckade med positiv pimpning. vi kommer även bjuda in ett kul gäng med Youtubers och detta körs dagen efter stec så det kommer bli en bra helg.  Dela gärna till dina gasglada vänner.

Tack för du delar och sprider nu en positiv vind med stec inför 2024. Värvningspremie om du ordnar att nytt stec team som börjar köra och köper ett säsongkort erhåller du 3000 kr i sänkt årskortspris.  Vi kallar det Samverkan som skapar gemensam framgång.

Besök gärna STEC på Motorsport salongen https://motorsportsalongen.se/f-r-bes-kare/information