fbpx

Mittsverige Motorfestival 

Denna bana som växer för varje säsong STEC besöker har vi skapat ett inom racingen unikt samarbete! Samma helg 5 år framåt. Detta ser vi både banägare och arrangör som ett led till att skapa en stor satsningen som kan byggas upp med förare , team , samverkanspartners, publik.

2022 var det 4 Norska team med under Mittsverige och målet är att bli fler 2023-2024 för vår långsiktiga planering är att knyta ihop länderna till en Scandinavisk Långlopps serie med race på bla Rudskogen och Våler. Har du Norska vänner som gillar racing så varmt välkommen.

 

Mittsverige 500 Miles en bonus som bara finns på Mittsverigebanan. Tävla i din ordinarie 2-4-6 Timmars klass men fyll på med 500 Miles om du ändå har kört till Mittsverige så maximera körningen under helgen. Prova gärna Time-Attack eller varför inte STEC Light som denna helg kör både 4 och 2 timmars Alternativ.

2-4-6 Timmars team har möjlighet att lägga till 500 Miles tävlingen för kostnaden 3000,2000,1000 kr för att förlänga körtiden till 500 Miles.

All anmälan för team hänvisar vi till hemsidan och Anmälan Klicka 

Publikplatser och utställare hänvisar vi till www.motorfestivaler.se

Boende finns mycket olika alternativ Hemsida Härnösand Klicka 

Facebook event finner du på Facebook Klicka

Startlistan kommer vi kunna uppdatera den 26 Juli 23.59 under denna adress https://stec.se/anmalning/ Men boka gärna innan för att det är den absolut vanligaste frågan vi får!  Den 26 Juli stänger vi anmälan och då vet vi precis hur många som ska starta i resp klass. Om någon kan komma på ett annat sätt så lyssnar vi gärna för detta med sen anmälan är ett samhällsproblem. Vi markerar teamen i listan med Fet underskriven text.

Tävlings PM finner du Här med tiderna STEC Tävlings PM Mittsverige  STEC A-B-C Lördag  Light tävlar Söndag

El finns för husbil , husvagn. Middag kommer serveras varje kväll i Racing tältet.

Baninformation https://rejsa.nu/bana_info.asp?mittsverige

Massor med Time-Attack körning under helgen. Ladda upp med däck , bromsbelägg , Fredag, Lördag , Söndag Totalpris 2500 kr bokas på stec@stec.se

Trackday under helgen kommer det finnas gott om för blygsamma 995 kronor så kommer vi kunna erbjuda många timmars körning. bokas på stec@stec.se

Företag utställare inför Mittsverigebanan Välkommen att vara med och möta denna köpstarka publik och win-win situationer skapas. för kontakt rörande utställare 070-798 23 78

Funktionärer denna Mittsverige Weekend kommer erbjudas boende mat reseersättning och kontakt med oss sker på mail stec@stec.se Välkommen att se racingen från bästa plats och vara en viktig del inom Svensk Bilsport.

Dela , bjud in , fortsätt vara den fantastiska ambassadör du är för racingen. Vi ser detta som oerhört viktigt att vi aktiva bjuder in intresserade vänner till tävlingshelgerna. Då  växer vi och kan fortsätta bedriva och skapa bilsport helger.

Nästa Blogg kommer sista Juni och fram till dess önskar vi dig en fantastisk sommar.

Tack för du är en del inom STEC Racing.