fbpx

 

Du Prenumererar väl på STEC Youtubekanal? 

Det är kostnadsfritt och ett perfekt sätt att få den senaste informationen då tanken är att det skall bli mer media inom stec 2022 och ett steg är dessa informationsfilmer denna gång om Farsdag present.

Boka ett presentkort och ge bort till pappan som gillar racing!  stec@stec.se 

Vad kostar STEC?  Vi fick denna uträkning som visar att det egentligen är billigare än Krutcupen.?

STECKrutcupen-kostnad-Excel (1)

Hur som helst så försöker vi få ner kostnaderna brett över alla linjer och vi kan nu stolt presentera ännu en samverkanspartner på jackorna 2022.

Vi har nu ena armen klar med Mekdelar, Vettris , GP-Store  Bröst med Yokohama och Garmin men söker nu 6 företag till så passa på och boka din plats på jackorna 4,995 arm  9,995 Bröst så kommer vi kunna alla vara snygga även 2022.  Vi söker även fler klassponsorer till klasserna så vi åter kan sätta upp skylten

gt open   

STEC GT Open finner du på Hemsidan och den spännande Audi TT Klassen.  Hyr , Köp bilen inför kommande säsong. som börjar 9-10 April 2022.  Bilen kan fås på faktura för företag och Momsfri för privat team.

Boka redan nu ert företags Gokart race på Tierp Arena 2022.   mail stec@stec.se 

Den perfekta verksamheten vid sidan om STEC Racet och vi bygger nu Motorfestivaler inför 2022 och hoppas verkligen vi slipper ett covidår.

Yokohama har börjat ta emot beställningarna inför 2022.  Beställ gärna dina däck redan nu och sprid kostnaderna över hela året. Boka gärna även ditt teams årskort nu med Early Bird rabatt.

Bloggen önskar dig en fantastisk vecka och har du info som ska komma ut så maila oss.

För samverkanslösningar ring 070-798 23 78