fbpx

Sista bloggen innan premiär och nu är det snart dags för att sudda ut stressen för styrelsen?

Det svåra att vara arrangör är faktiskt arbetet inför start och det är några saker kvar nu sista veckan som vi behöver hjälp med. Men vi ska göra det nu stressfritt så att så mycket som möjligt är klart inför helgen.

STARTLISTA Klicka  Har du anmält teamet ? har du skrivit i ev ström?  Ska du testa bilen 28 April. Har du bestämt vilken distans du ska köra i ? Denna lista kommer behöva vara komplett så vi slipper mecka med startlistor på Söndag Morgon.

25 April ska det vara anmält och klart sen stänger vi inför premiär helgen. Detta för just att kunna skapa startlistor och kunna svara på frågan som vi alltid får. ”Vilka ska köra i vår klass” Detta med klass indelningen vet vi efter besiktningen så den får vi hålla på men man bör veta om man ska köra Sprint 2,4,6 gt open info Best lapTimmars klassen.

Lite hjälp inför premiären. 

checklista inför tävling alltid bra att ha checklistor denna är en liten som kan hjälpa till.

STEC Tävlings PM 29-30 April Tävlings PM är bra med tider och plats , tankning mm

gt open info Har du bilen klar men får inte ihop team så kör själv 2 timmars.

Best lap Vill du inte tävla ännu men rycker i gasfoten och vill prova så kan alternativet ”Best Lap” var det perfekta insteget eller utmana kompisens varvtider.

STEC utbildningspaket Har du som förare läst på regler och info ? gör det 1 ggn till.

När ni har lastat av bilen på Sviestad så kika efter besiktningen. Det är ingen stress för du har hela dagen på dig att besikta bilen men ingen obesiktad bil startar tävling.

Samtliga bilar skall vägas och då lämpligtvis med full tank och utan förare i bilen.

STEC Egenkontroll skall vara utskriven och lämnas till besiktningen. Tag även med personliga utrustningen för kontroll.

Inskrivningen är på Sviestads Domartornet 1 trappa. Mantorp NGK huset 1 trappa upp. Där får du årets startnummer , betalar Swish eller kontant och det inte är klart på Bankgiro. Behöver du transponder så tag med ditt Körkort som pant så vi vet vem som tagit ut transponder. Lämnas den inte tillbaka eller blir förstörd så faktureras 5000 kr.

Pokaler är beställda så varje team som blir 1-3 kommer erhålla pokal men vi önskar gärna produktpriser. Yokohama skulle ordna kepsar och vill ditt företag synas på ett kul sätt så kom med grejer till prisbordet så blir det både snyggt och roligt win-win.

Biljetter finns nu att beställa på Klicka Där kan besökare skriva vilket team de hejar mest på och tanken är att i framtiden skall det finnas en bra möjlighet till kickback till teamen. Så be era fans fylla i ert team.

Ta chansen att test& träna den 28 April. rekommenderas till alla team och trackday förare.

Nu är det 1 vecka kvar till Premiären. Vi kommer ha öppet 24/7 nu på mailen stec@stec.se

Facebook och Instagram är viktiga nu på slutet. Dela gärna stec inläggen för kan vi vara 150 förare som har 200 vänner så är det 30,000 stycken som ser inlägget https://www.facebook.com/stecracing/ vilket vore kanon om 10% av dessa kommer till premiären. Då kan vi erbjuda fri startavgift till samtliga team och det vore enastående.

Rekordbilen nu tillbaka med nytt team. Team ED Racing kör vidare med RSJ bilen som är det enda team som slagit den magiska 4000 kilometer på 1 säsong. Välkommen teamchef Björn Eriksson och välkommen till Stec 2023.

Tack för du är en del av STEC Racing Är någonting oklart så höra av dig. maila gärna den info du kan om ex körtid så blir detta en riktigt bra premiär och SMHI lovar just nu 10 grader och sol.