fbpx

Att ge publiken möjlighet att känna sig som en STEC förare tror vi är viktigt. Så därför kör vi extra hårt med Trackday upplevelse inför nästa race. Vi vet att 1000 tals förare har kört krutcupen de senaste 10 åren så att intresset för att gasa finns råder det ingen tvekan om.

Trackday Time-Attack Best Lap info om hur du kan köra snabbt & Säkert på banan Klicka

Första Motorfestivalen 2023 då kommer det avgöras om vårens arbete har givit någon frukt.

Facebook sida https://www.facebook.com/upplandmotorfestival/

Facebook evenemang  https://www.facebook.com/events/1192186655030073

Hemsida http://motorfestivaler.se/

Vad händer mer under festivalen ? 

Slaget om Uppland Krutcupen ska köras https://www.facebook.com/events/1298285267413883

Korvätar SM ska genomföras https://www.facebook.com/events/1618060642042947/1618060662042945

Jag får ibland höra att det är för mycket info men jag fick mail i veckan som handlar om detta Klicka. Detta ska inte ske med STEC/Krutcupen och vi ser konjunkturer i hobby bilsporten som är utmanande men även möjligheter och det är dessa vi nu fokuserar på.

Som ett exempel så sköt Team Gungner Motorn senast på Mantorp kommer inte komma till start till Tierp med seaten. Det är ett kännbart tapp för stec ekonomiskt för varje team som inte står på startlinjen. Så därför gör vi nu allt vi kan för att vi inte ska bli som Time-Attack eller Mittcup , ER Cup som samtliga redan aviserat om att det blir ingen körning. Vi ska vara ödmjuka över att det var en väldigt bra premiär på Linköping/Mantorp men ingen arrangör är starkare än sitt senaste event och därför vill vi göra allt vi kan för att fylla Tierp och att du som förare /Team får bästa möjligheten att bedriva din hobbyracing.  .

Kika på detta exempel 

Nu är det dags 28 Maj det stora springloppet på Tierp Arena 2023
Vill du vara med som förening och visa er verksamhet så kontakta oss på www.motorfestivaler.se
När bjöd du din mamma på racingbanan senast ?
28 Maj kör vi Sveriges mest miljövänliga race
banan är 2,2 Kilometer lång och kan springas , joggas , gå man får cykla , kickboard , rullskidor, rullator , rullskridskor
Kul familjedag hoppas vi ses på banan
Eller detta
Ni som känner mig vet att Svensexor / Möhippor inte är det ballaste jag vet då det är långt ifrån den tävling spirit jag vill känna som tävlingsledare. Men Vi har inte 40 team som är med varje gång på banan. Så fram till dess så kommer det behövas sånt här. Så hör du om en svensexa / Möhippa / Företagsevent så Redo för race klicka här för det behövs extra inkomster.  Vi får helt enkelt avsätta en stund för att kunna låta människor springa,cykla,jogga,runt banan en stund på Söndagen istället för att höja priset för dig som tävlande (Hoppas det är okey) tills vi är 40 team så kommer jag tjata om allt från Tunnbrödsrulle SM , Svenska Bilstereoförbundet , och fordonsutställningar. Det kanske mest sjuka är just nu detta event Klicka Kanske du inte ser det för det är en privat facebook grupp.
Men det handlar om uppvisning av militärfordon på www.motorfestivaler.se

Biljetter har börjat säljas vilket är kul och leder

Leder gör just nu publikligan team Ovansjö med 2 stycken som skrivit att de hejar på det teamet Biljett länk https://simplesignup.se/events/201033

Tråkigt för Time-Attack gänget och främst förarna. Men vi ska bjuda in dem till Stec så inte bilarna står still i garagen för det är det sämsta alternativet som kan ske en tävlingsbil.

Okey detta var Veckans Blogg och ursäkta att jag tjatar men hjälp oss nu finna

Trackday förare , Korvätare , Löpare , Utställare ,Publik så skapar vi med samverkan en riktigt bra premiär av Upplands Motorfestival 2023 där STEC är huvudnumret. Det vill jag poängtera om någon tror något annat så är STEC det viktigaste huvudnumret på festivalen och slutar det krigas i Ukraina och inflationen vänder så vi har 40 team på startgridden varje race så lovar jag att vi inte ska ha springlopp. Tack för du läser och delar bloggen min vän.

Vi är 2000 följare på https://www.facebook.com/stecracing varje följare har i snitt 200 vänner. det betyder att om varje följare delar denna blogg 2000×200= så kommer den upp i flödet hos 400,000 facebook vänner. kan vi få 2% av dem att köpa en biljett till Upplands Motorfestival så har 8000 vuxna som betalar 150 kr. Och vips så kan vi bjuda alla team på ett fritt årskort 2024. Prova för det tar bara 1 sekund och kostar ingenting att dela för varje facebook , instagram profil besitter ett värdefullt skyltfönster.   ”Bring A friend” kampanjen har redan gett frukt mer om det om en vecka.