fbpx

30 team anmälda redan i Februari Vi tackar ödmjukast för detta och nu släpper Pandemin. 

Nu tar vi ner dessa skyltar och istället säger vi välkommen till 9-10 April och helt kostnadsfritt 

delar vi med glädje ut till varje Team 10 stycken VIP Fribiljetter till premiären 

Det vi önskar med detta är att vi vill ni delar ut dessa till ert nätverk för att se premiären på plats. Ni vet vår höga ambition genom detta med publik på Motorfestivalerna under Tierp , Linköping , Mittsverige och vi provar detta inför 9-10 April. Antingen gör ni egna biljetter eller så hjälper vi er kostnadsfritt som ni enkelt att printa ut eller skicka inbjudan på mail så printar gästen ut detta själv. Men vi ser det som positivt med en fysiskt biljett som en ”värdehandling” som ni kan dela ut till vilka ni vill. Ta Chansen att bjuda in till fina tävlingar.

Veckans Ambassadör

Team Willas Biträdande Teamchef Mikael Jonasson flyger ner 360 mil för att äta lunch och framför allt diskutera STEC vi besökte även Formel 1 Banan och 24 Timmars Autodromo internacional Algarve . Tack Micke för intressanta tankar och support för att vi är på rätt väg med Svenska Öppna Mästerskapet. Ska bli spännande att ser er BMW utmana om guldet i Klass  A

Klass A Svenska Mästare tidigare 5 säsongerna.

2021  Enzo Racing Klass  A

2020  Gula Garaget Klass A

2019 Fordonsservice 225 Däck

2018  Tommes Pack 225 Däck

2017 Tommes Pack 225 Däck

Viktigt försäkring som idag är betald och klart med Motortävlingsförsäkringen. Detta är grunden i all seriös motorsport att det finns ett försäkringsskydd som är lagstiftad och heter Motortävlingsförsäkringen som skyddar oss arrangörer men även 3 part. Sen köper ni genom licensen olycksfallsförsäkringen för förare och går licenskurs. Detta slarvar vi inte med.   Vill du se hela försäkringsbrevet så tar vi med detta till varje tävling.

9 April kommer denna grupp tävla på Linköping vilket är oerhört roligt att detta startfält blir så rejält. Under 2021 kommer det köras 4 Utbildningsrejs med Krutcupen Som vi ser som mycket positivt. För detta är framtiden och kikar vi några rader upp de senaste 5 års SM vinnare vad har de gemensamt ? Precis samtliga är skolade i Krutcupen och sen tagit klivet in till STEC. Nu skapar vi en plattform för kommande utmanare genom Krutcupen asfalt och 9 April kommer det finnas en perfekt ”mötesplats” på Linköping att bli kompisar. Och har du gasglada vänner så fortsätt gärna att tipsa om www.krutcupen.se

 

Hej vi provar ett nytt grepp inom Långloppsracing för vi behöver bli fler på och runt banan. Nu på Lördag 5/2 klockan 12,00 kommer vi ha ett öppet Zoom möte. Där kan du som ny eller nyfiken prata direkt öppet med oss inom STEC.
Frågor som som omfattar teknik , bygga bil , personlig skyddsutrustning eller tävlingsregler , hur anmäler man sig eller kan man köra fast man saknar både bil & Team.
Funktionärsfrågor hur kan man vara med eller rent öppet forum prata med oss om vad som helst som berör Långloppsracing.
Börjar med 10 minuter information sen har vi 30 minuter öppen diskussion. Välkommen så provar vi ett nytt grepp att informera nya bilsportvänner in i Långloppsfamiljen.
Topic: Börja med Långloppsracing 2022
Time: Feb 5, 2022 11:00 PM Stockholm
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 990 1313 6147
Passcode: VcpDD7

  6 April test&Tune dag 

Välkomna att testa på Mantorp den 6 april 2022
Curbs Event/Fillebaxter har hyrt banan på Mantorp Park aktuell dag och erbjuder nu alla långlopps team att testa sina bilar innan SM Premiären 10 April. Det är en utmärkt möjlighet för ”shake down” av vinterns alla aktiviteter innan första tävling.
Intresseanmälan och eventuella frågor ställs till n.nyblaeus@telia.com så snart som möjligt!
Princip först till kvarn gäller!
Väl mött – säsongen 2022!
Curbs Event

 

Stort tack för du delar denna gratis blogg som kommer ut till Långloppsintresserade varje Måndag genom https://stec.se/nyheter/ Nu önskar vi dig teamet en riktigt fin vecka! och som allt kontakt sker på stec@stec.se eller prova en gammaldags metod genom telefonsamtal 018 265 06 41