fbpx

STEC never forget winners. Kallar vi hösten minnes kavalkad med vinnare.

Loppet var Anderstorp 2016 och Otto Tjäder och Lukas Sundahl som efter stec började köra Porsche med stor bravur några av expressens artiklar om Lukas Klicka Även blev en duktig förare med fina meriter internationellt. visade även upp en film från sin hemsida från racet Klicka 

Finalen 2022 så var det Team RSJ med sin svarta BMW kördes av bla Michelle och Emelie som tog hem SM pokalen i klassen 6C  Bosse och Niclas var också med i teamet som passerade ett rekord 4000 km under en säsong som är svårslaget.

Vinnare var även de som besökte STEC på Elmia mässan 2022. Klicka  Detta med marknadsföring är ständigt aktuellt och nästa gång är STEC med på Motorsportsalongen i Karlstad Klicka Besök oss gärna i montern. Vill du vara med på Elmia Mässan påskhelgen 2024 så meddela oss så skapar vi ett bra upplägg.

 

STEC Time-Attack 2024 börjar utformas och flera förare hör av sig med diverse frågor. Nu söker vi en person som vill vara STEC Time-Attack.  Du är ansiktet som förarna möter. Håller i förarmöten, aktiv på sociala medier. Stipulerar regler och upplägg. Ordningssam och erfarenhet av racing krävs ansökan sker på E-mail Klicka

Entré biljetter 2024. Detta är ett erbjudande som är helt valfritt men fundera på detta om det kan passa ditt team.50/50 är delningen på detta med biljetter. Team/stec  Biljetterna kommer kosta 150 kronor (Som en  biobiljett) förköp till stec tävling. Bokar du som teamchef säg 10 biljetter =1500 kr så får du 750 kr tillbaka till teamet. Vår ambition är att fortsätta med Mittsverige Motorfestival. Linköping Motorfestival, osv för att skapa ett mer publikt event.

Under hösten uppvaktade STEC Östgöta racing för ett samarbete på Mantorp Park 28 April med delade kostnader och funktionärssamverkan och mycket bilar på banan.Det verkar inte som uppvaktningen föll ut på ett bra sätt vilket var synd för vi tror detta hade kunnat blivit en bra lösning på Mantorp sista helgen i April. Men stec har fler uppvaktningar för vi tror på samverkan där alla är vinnare. Men som sagt måste vara 2 för att dansa tango. Men vi bjuder naturligtvis alla team oavsett tidigare serie att vara med i STEC 2024.

Det florerar rykten på sociala plattformarna. Duktiga föraren Johan Laddar rejält för en bra säsong med en kombination av V-8 och denna vassa BMW som team Quantum körde under säsongen. Just detta med en öppen enkel tydlig klassindelning gör det möjligt att dessa A-bilar kan tävla mot A-bilar. Kilo/motoreffekt kallas Balance of Performence på engelska. STEC översätter det till Rättvis Racing KLICKA  Här kan du läsa om hur detta fungerar. Det verkar även som ett annat A-Team är på gång ? Team Gungner KLICKA

2020-2021 års intro Nu söker vi upplägg inför premiären 2024 Vill du skapa årets intro?  Hör gärna av dig om du är intresserad av media.  Samverkan skapar gemensam framgång.

Boka och betala årskortet innan 31/12 för att köra din säsong för absolut bästa pris. Det skapar också en trygghet för oss arrangörer som har utgifter under våren med förskottshyra av banor, försäkringar,  på några hundratusentals kronor. Det är ett risktagande att skapa en serie men vi från STEC tror på detta och vi vill samverka med dig som förare , samverkanspartner osv.  Ring gärna 018- 265 06 41 för att prata lösningar inför 2024. Det är smidigt att diskutera när vi båda vill nå ett positivt mål.

Stort tack för du är en viktig del inom STEC Racing. www.stec.se