fbpx

1 vecka har gått men vi behåller känslan en stund till. Starten från Tierp Senast

Team Birdsong som kör 4 wd annonserade en mycket glädjande nyhet under helgen.  Deras yngsta kommer köra www.nxtgencup.com 

Theo Jernberg är namnet vi har all anledning att följa 2023 och mycket kul att se dessa unga talanger komma fram genom dessa led och ska nu köra på STCC dagarna i denna spännande satsning med El bilar Kombinerat med STEC Långlopp.  Stort Lycka till.

Banketten börjar fyllas på vilket är jättekul och nu kan vi även presentera kvällens prisutdelare som är Cecilia Jakobsson!

Cissi är 50 % av team Jakobski som 2021 körde med Audi TT och som har laddat energi till 2023 då vi ser med förhoppning att de kommer ut på banorna med full satsning. De som var med på banketten på Gotland Ring 2021 minns dessa med gitarrer , Karaoki som kommer med även detta år. Så tag med dansskorna och boka finalen på KLICKA

Senast bokning är 11 Oktober då vi kommer lämna in mat beställningen.

Någon nämnde att det börjar bli fullt på Box?  Inga problem Linköping är en fantastisk stad med massor med sängplatser.  Klicka  för att finna några av möjligheterna.

car rental (1) PDF  Format. Vi har nu gått ut med denna info för att det ska bli enkelt att räkna budget för 2023. Vi har också lyssnat på tävlande att dra ner kostnaden så exempelvis  6 race kostar  mindre än 5000 kronor styck. för 6 timmars klassen. allt inkluderat som licenser , transponder osv. Allt i ett paket och summan kan delas upp under Januari-Maj om man exempelvis har team sponsor så kan man dela ut 6 fakturor på 5000 kr så är säsongen betald. inga dolda kostnader och vi kommer subventionera detta årskort. Köra race för race kommer vara dyrare för att subventionera årskorten.  De 5 främsta resultaten kommer räknas in i resultatlistans och tanken finns att kunna göra ett 12 , 24 timmars lopp på Gotland Ring. 2023. För anmälan maila stec@stec.se och vi lägger inte heller på moms på priset då de flesta team är privat förare. Men självklart kan du som företag lägga in detta som utbildning eller företagsevent.  Vi försöker vara lösningsorienterande även i framtiden.

Vi strävar också att kunna starta en Sprint serie som kör test/kval Lördag Morgon  Heat 1 på Lördag ( stec Lunch ) Heat 2,3 på Söndag.  när STEC Light har paus och de kör 2-4 timmars race och då finns tid att köra Sprint race . Vi har nu förfrågningar om detta från flera olika klasser och vi ser detta som spännande för de bilägare som vill köra billigare under 2023 eller de team som vill köra mycket och kör både långlopp och Sprint under helgen. 29 April kommer det vara STEC information och den vill vi inte att någon förare ska missa.

Lamporna fungerade mycket bra senast på Tierp och vi är glada över att gå i framkant säkerhetsmässigt.  Vi har ca 10 lampor kvar att sälja ( 400 Kr ) Vi kommer även som sist ha funktionärer med flaggor. för att kunna säkerställa att ingen missar flaggorna.

Facebook Live kommer sändas mer än vanligt under SM Finalen. med Hålltider

  • Fredag 20,00 Teamchefsmöte för klass C och STEC Light

Lördag Grande Finale SM Långlopp Hålltider 

  • 09,50 Line upp på start & Mål med interjuver direkt från bilarna
  • 10,00 Starten går för 6 timmars klasserna
  • 10,55 Line up och vi känner av pulsen
  • 11,55 Den spännande 2 timmars gruppen ställer upp och kameran är påslagen
  • 12,55 Vi startar sändningen och gör en lägesrapport från domartornet och resultatet införsäsongens sista heat.
  • 16,55 Live sändningen går på och vi följer teamen i mål.
  • 20,00 direkt Live från Segerbanketten prisutdelningar och hederspriser skall delas ut.

Allt visas Live oklippt på Facebook på STEC.SE egna sida https://www.facebook.com/stec.se

Vill du vara med i media gruppen så välkommen stec@stec.se 

Vi behöver filmare och utrustning för att skapa en bra sändning.

 

Vi presenterar samtliga team inför finalen men saknar info från några av er.  Maila gärna in lite kortfattat om teamet så lägger vi ut detta på sociala medier.   stec@stec.se